Consells per comprar un anell Bulgari de segona mà

Consells per comprar un anell Bulgari de segona mà

Cada dia són més els que van al mercat d'ocasió a la recerca de joies d'or de segona mà de les principals i més luxoses marques, per d'aquesta manera estalviar una important quantitat de diners en la seva compra.

Per això, en el post d'avui ens centrarem en una d'aquestes joies. Concretament en els anells Bulgari i en tot el que has de tenir en compte a l'hora de comprar-ne un en el mercat de segona mà.

PRINCIPALS CONSELLS DE COMPRA

Els anells d'or Bulgari són joies de luxe i encara que de segona mà, el seu preu seguirà sent elevat. Així que per aconseguir que la teva compra sigui tot un èxit, hauràs de tenir presents certs consells i recomanacions.

A continuació et mostrem les més importants i que creiem poden ser-te de gran utilitat:

- Estat de conservació: molta atenció a aquest aspecte si vols que el teu anell sigui una bona adquisició. Fixa't bé en ell i comprova que no presenta excessives ratllades, algun cop o petit trencament, ...

- Inscripcions i gravats: encara que no solen ser habituals en aquest tipus de joies, no està de més verificar que l'anell Bulgari no presenta cap tipus d'inscripció (dates, noms, ...)

- Autenticitat: com passa en molts altres productes de luxe, en el marcat nou i d'ocasió pots trobar anells Bulgari que no siguin autèntics. Per això, és important que verifiquis la seva autenticitat i que no estiguis davant d'una falsificació.

NOTA: disposes d'informació sobre com comprovar-ho a "Com esbrinar si una joia Bulgari és autèntica?".

- Autenticitat de l'or: en el cas que l'anell Bulgari sigui d'or, sempre has de comprovar que sigui autèntic o que no es tracti d'un simple xapat.

NOTA: t'expliquem com pots fer-ho a "Com saber si una joia és d'or de 18K?".

- Diamants: en el cas que disposi de brillants (o diamants) o qualsevol altra pedra preciosa, verifica que no en falta cap i que totes estan perfectament subjectes.

NOTA: recomanem la lectura de "Esbrina si un diamant és autèntic i veritable".

- Preu nou: a la web oficial de Bulgari, és possible que trobis quin és el preu de l'anell nou. Això et serà de gran utilitat per comprovar si estàs davant d'una bona oportunitat. Si consideres que el preu de segona mà és massa alt, sempre et servirà com a argument per sol·licitar un rebaixa en el preu.

NOTA: desconfia d'aquells anells que tinguin un preu massa o exageradament baix. Segurament es tracti d'un article fals o de dubtosa procedència. Sigui com sigui, en el cas que tinguis dubtes, la nostra recomanació és que no compris.

- Preu de segona mà: encara que tots seran més barats que nou, no tots disposen del mateix preu. Així que ja saps, no deixis de buscar el teu anell Bulgari en diverses webs i plataformes de segona mà a la recerca del millor preu.

- La talla de l'anell: per evitar disgustos, sempre emprova't l'anell abans de comprar-lo. Tot i que els anells normalment poden engrandir-se o empetitir-se unes 2 talles, no sempre és així.

NOTA: també és recomanable saber quina talla d'anell necessites. Pots esbrinar a "Com saber la talla d'un anell de segona mà (Part 1) i (Part 2)".

- Garantia: recomanem que compris el teu anell Bulgari de segona mà en botigues online o establiments que t’ofereixin garantia i que siguin de la teva confiança. Sempre que puguis reclama un certificat d'autenticitat de la joia. I no oblidis mai sol·licitar el tiquet o factura de compra.

Finalment, aprofitem per recordar-te que a Renuevo disposem d'un extens catàleg en anells d'or segona mà i que ara pots comprar-los d’una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I recorda que totes les nostres joies disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar o vendre joies Cartier de segona mà

Consells per vendre joies d'or usades

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.