Consells per comprar arracades amb brillants de segona mà

Consells per comprar arracades amb brillants de segona mà

A l'hora de comprar unes arracades amb brillants (o diamants) si el que busques és estalviar diners, la millor de les opcions és acudir al mercat d'ocasió. Però això si, abans de comprar-les hauràs d’invertir una mica de temps en realitzar certes comprovacions.

Per ajudar-te a fer-ho, en el post d'avui compartim amb tu una sèrie de consells perquè puguis comprar unes arracades amb brillants de segona mà.

NOTA: no deixis de visitar la secció "Arracades amb brillants" de la nostra joieria de segona mà.

QUÈ HE DE TENIR EN COMPTE?

Comprar unes arracades d'or amb brillants no és una tasca difícil, però si vols encertar amb la teva compra i fer-ho amb total garantia, hi ha certes verificacions i aspectes als quals hauràs de prestar atenció.

A continuació et mostrem els de major importància:

- Quin és el seu estat?: les arracades han d'estar en perfectes condicions i no mostrar ratllades, petits cops o bonys. Fixa't bé en què el seu estat de conservació sigui l'òptim. No oblidis que en funció del seu estat el seu preu serà un o altre.

- Reparacions i soldadures: hi han arracades que són delicades, pel que no és impossible que en algun moment s'hagin trencat pel tancament i hagin hagut de ser reparades. Comprova les seves soldadures en busca de possibles reparacions.

- Inscripcions: evita comprar arracades amb brillants de segona mà que tinguin alguna inscripció o gravat (dates, noms, inicials, ...). Abans de comprar-les fixa't bé.

- Autenticitat de l'or: és important comprovar que les arracades siguin d'or autèntic. Per això és recomanable comprar en botigues o joieries de segona mà que siguin de la teva confiança o que donen algun tipus de garantia.

NOTA: disposes de més informació a "Com saber si unes arracades són d'or autèntic".

- Els brillants (o diamants): fixa't en que no falti cap i en què estan fermament agafats a les arracades. Així mateix, és important que verifiquis la seva autenticitat.

NOTA: aprèn com fer-ho a "Com saber si un diamant de segona mà és autèntic".

- Tancaments: verifica que el tancament de les arracades està en òptim estat i que aquestes tanquen correctament. Aprofita per provar-te-les per assegurar-te que no s'obren i subjecten perfectament a les orelles.

Visita'ns a la nostra joieria online i podràs triar entre infinitat de arracades de segona mà amb o sense brillants. I no oblidis que totes les nostres joies disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia. T'esperem.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.