Consells per comprar joies Bvlgari de segona mà (Part 1)

Consells per comprar joies Bvlgari de segona mà (Part 1)

Sempre que vagis a comprar alguna de les joies de la firma Bvlgari en el mercat d'ocasió, és important que tinguis en compte certs aspectes per assegurar una reeixida compra.

Per ajudar-te a això, en el post d'avui compartim amb tu una sèrie de consells i recomanacions per comprar joies Bvlgari de segona mà.

NOTA: vàlid per a tot tipus de joies d'or Bvlgari (anells, arracades, collarets, polseres, ...).

COMPRAR JOIES BVLGARI DE SEGONA MÀ

La presència de joies Bvlgari en el mercat d'ocasió, igual que passa amb altres articles de luxe, ha augmentat i molt en els últims anys. El fet d’estalviar-te diners en la seva compra, respecte al que podria costar-te nou a la joieria, ha posat aquest tipus de joies a l'abast del gran públic.

Però això si, abans de realitzar la compra d'aquestes joies hauràs de realitzar una sèrie de comprovacions per verificar que estàs davant d'una bona oportunitat de compra.

A continuació et mostrem algunes de les més importants:

- Estat de conservació: és recomanable que aquest tipus de joies presentin un bon o excel·lent estat visual. Per això és important que comprovis que no presenta ratllades, petits trencaments o cops, soldadures, ...

- Informa't sobre el model: independentment del tipus de joia (polsera, anell, arracades, ...) és important que esbrinis el model exacte de joia Bvlgari. Si no ho saps sol·licita la informació al venedor, ja que conèixer el model de la joia Bvlgari de segona mà et resultarà vital per poder saber si el preu que et demanen per ella és el correcte.

- Característiques físiques de la joia: a part del model i per complementar la informació de la joia, és recomanable que t'informis sobre algunes de les seves característiques com ara el pes, mides, tipus d'or, ...

- Preu: has de comprovar que el seu preu de venda és bo i que no t’estiguin demanant massa per ella. Un cop sàpigues el model de joia Bvlgari, ves a internet per visitar botigues, joieries o plataformes de segona mà a la recerca del mateix model de joia. D'aquesta forma podràs esbrinar si el preu de venda és competitiu o similar al de la competència. Tingues present que poden haver "petites" variacions en el seu preu en funció del seu estat de conservació. Així mateix, no oblidis que si el seu preu és exageradament baix, el millor és desestimar la seva compra, ja que potser es tracti d'una joia no autèntica o de dubtosa procedència.

A la propera part d'aquest post et mostrarem altre tipus de comprovacions que afectaran a l'estat de la joia Bvlgari, la seva autenticitat i altres aspectes.

No oblidis que a Renuevo podrà comprar tot tipus de joies Bvlgari de segona mà, així com un altre tipus de joies d'or. Entra a la nostra botiga online i fes-te amb la teva joia d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Totes elles amb 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprar joies d'or Bvlgari de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.