Compravenda de joies d'or de segona mà

Compravenda de joies d'or de segona mà

A l'hora de comprar o vendre les teves joies d'or en el mercat d'ocasió i si vols realitzar-ho de forma fàcil i ràpida et recomanem que visitis la nostra botiga online. A Renuevo estem especialitzats en la compravenda de joies d'or.

COMPRAVENDA D'OR

A la nostra joieria en línia oferim totes les facilitats perquè facis la compra i venda de tot tipus d'or, ja siguin joies a pes, joies en perfecte estat i fins i tot joies de marca. Tant si son anells, polseres, arracades, collarets, solitaris, cadenes, ...

També comprem i venem tot tipus de joies amb pedres precioses o semiprecioses (diamants, brillants, maragdes, safirs, topazis, circonites, ...) de segona mà.

Per realitzar la compra en línia de joies: COMPRAR JOIES D'OR

Per a la venda online de joies: VENDRE JOIES D'OR

A la nostra secció de "Vendre Or", disposes de tota mena d'informació sobre el preu que paguem per gram d'or, així com un complet formulari de contacte perquè puguis vendre el teu or. Un cop acordat un preu, recollirem l'or per l'adreça que ens indiquis i un cop rebut a les nostres instal·lacions procedirem a el pagament en menys de 48 hores.

I si el que vols és comprar joies d'or de segona mà, disposes d'una infinitat de models perquè puguis escollir el que més t'agradi. Per a la teva total tranquil·litat, oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Així mateix aprofitem per informar-te que al blog de la nostra botiga online (secció Joieria) trobaràs infinitat de consells, recomanacions i trucs tant per realitzar la compra o la venda de joies d'or usades.

Oferim la màxima garantia i el millor servei a l'hora de comprar o vendre or de segona mà. Més de 20 anys d'experiència en el sector. No deixis de visitar-nos.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.