Com vendre online joies d'or BVLGARI de segona mà

Com vendre online joies d'or BVLGARI de segona mà

A l'hora de vendre joies d'or usades a internet, especialment si aquestes són de luxe, és important que tinguis en compte diversos aspectes i recomanacions.

En el post d'avui ens centrarem en joies Bvlgari i en tot el que has de fer per aconseguir la seva venda online al millor preu i amb la màxima de les garanties.

NOTA: consells i recomanacions vàlides per a tot tipus de joies Bvlgari (anells, polseres, arracades, collarets, ...).

VENDRE ONLINE JOIES BVLGARI

Vendre una joia de marca (en aquest cas Bvlgari) al mercat d'ocasió, és una molt bona opció si el que busques és guanyar alguns diners. Si a més, el que busques és arribar al màxim nombre de possibles compradors, sens dubte hauràs d'acudir a internet.

Això si, a diferència del que hauries de fer si vas a vendre-la en una botiga física, al fer-ho via online hauràs de prestar atenció a diverses variables.

A continuació et mostrem els principals consells per a una reeixida venda online:

1.- El seu estat de conservació: l'estat visual de qualsevol joia Bvlgari influirà i molt en el seu preu i en les probabilitats de la seva venda. Per tant, com més bò sigui el seu estat de conservació, millor que millor. Tingues present que si la teva joia presenta alguna ratllada, cop, trencament, ... el seu preu ha de ser inferior.

2.- Gravats o inscripcions: les joies de marca amb inscripcions o gravats (noms, dates, inicials, ...) disminueixen moltíssim les probabilitats de venda. Per tant hauràs de disminuir el teu preu de venda si desitges vendre-la.

3.- Pedres precioses: no oblidis que si la teva joia disposa d'alguna pedra preciosa com brillants (diamants), safirs, maragdes, ... el seu preu serà ostensiblement més elevat. Hauràs de tenir en compte tant el nombre de brillants com els seus quirats per poder establir un preu correcte.

4.- Neteja la joia: al tractar-se d'una joia de marca de segona mà, és importantíssim que el seu aspecte sigui excel·lent. Com més neta estigui, més garantia transmetrà la joia i per tant més probabilitats de venda i a un millor preu. Així que ja saps, has de deixar la teva joia Bvlgari lluent abans de realitzar la venda en línia.

5.- Webs, botigues i plataformes especialitzades: busca a internet (Google, Bing, ...) totes aquelles botigues i joieries online, webs o plataformes de segona mà especialitzades en la compra de joies de marca i altres articles de luxe. A l'acudir a elles, les teves possibilitats de realitzar la venda online a un millor preu, augmentaran.

6.- Anuncis i fotos de qualitat: al tractar-se de joies de luxe, és important que cuidem al màxim l'aspecte del nostre anunci, ja que previsiblement la joia va dirigida a un públic de nivell mitjà-alt. Per això és important que realitzem anuncis sense faltes d'ortografia i que donem tot tipus de detall sobre la joia, especialment el seu estat de conservació. Així mateix les fotografies hauran de ser d'elevada qualitat; realitza fotos ben il·luminades i amb el fons en blanc, d'aquesta manera les joies destacaran molt més.

7.- Facilita el pagament: has d’oferir el màxim nombre possible de mètodes de pagament. A part de la típica transferència bancària o pagament en mà, és important que també ofereixis pagament contrareembors i pagament PayPal.

8.- Caixa original i certificats: si disposes d'ells, és imprescindible que els afegeixis juntament amb la joia Bvlgari. Així mateix hauràs especificar-ho en els teus anuncis d'internet i en les fotografies.

Finalment, recorda que a Renuevo estem especialitzats en la compra online de tot tipus de joies Bvlgari (o altres marques) de segona mà al millor preu. I no oblidis que podràs realitzar la teva venda online d'una forma fàcil, ràpida, còmoda i que et ingressem diners en 48H.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

A quin preu vendre les meves joies Bvlgari de segona mà

Com saber si una joia Bvlgari és autèntica?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.