Com saber si una joia d'or BULGARI és autèntica?

Com saber si una joia d'or BULGARI és autèntica?

Una de les millors marques de joies i articles de luxe que pots trobar al mercat d'ocasió, és Bulgari. Això si, si vas a comprar una, abans has de tenir en compte certs consells de compra per comprovar la seva autenticitat.

No oblidis que les joies d'or BULGARI són peces de luxe, de manera que sempre és recomanables realitzar unes mínimes comprovacions per verificar que estem davant d'una joia autèntica i que no es tracta d'una falsificació o rèplica.

JOIES D'OR BULGARI AUTÈNTIQUES

Avui dia, la marca Bulgari aquesta especialitzada en la venda de tot tipus de productes (joies, rellotges, perfums, bosses, ulleres, complements, ...). Però les seves joies d'or, segueixen sent dels seus productes més venuts i que major volum de facturació generen.

Si vols fer-te amb una d'elles en el mercat de segona mà, per d'aquesta manera estalviar una mica de diners, vegem en què t'has de fixar per saber si és original o no:

- Detalls "Premium": les joies d'or Bulgari són productes de luxe i exclusius, per això els seus acabats també seran "Premium". Comprova que no presenten "defectes" de fabricació, petites males terminacions, petits errors de disseny, petites rebaves, ... La joia pot ser que tingui petits cops o ratllades (pròpies d'ús), però en cap cas defectes de fabricació. Presta especial atenció, mira la joia per totes i cadascuna de les seves parts, i al menor dubte, desconfia.

- El logo: fixa't bé en ell. La tipografia ha de ser idèntica a l'original i no presentar petits defectes. Fixa't en què les lletres siguin les mateixes que les del logo autèntic. Sempre ha d'haver una "V" en lloc d'una "U". És a dir, que la marca ha de ser "BVLGARI".

NOTA: adjuntem imatge del logo perque puguis realitzar una millor comprovació.

- Busca el model a la web oficial: encara que no sempre és possible, sobretot en joies que ja no són "recents", sempre has de visitar la web de Bulgari a la recerca del model de joia que vols comprar. Si la trobes, fixa't en tots els detalls i comprova que sigui iguals.

- Botigues i webs de confiança: has de comprar en botigues que coneguis o que siguin de la teva confiança. En cas que sigui una botiga online, has de verificar que disposi de garantia en cas de comprar en elles.

NOTA: et recomanem la lectura d'aquest interessant post "10 consells per comprar online articles de segona mà"

- Comprova que sigui d'or: una de les seves comprovacions bàsiques i més importants. Has de tenir la certesa que la joia efectivament és d'or.

NOTA: recorda que Bulgari utilitza diferents tipus de materials (or, plata, acer, plata, platí) per realitzar les seves joies, i que no sempre són totalment d'or. Esbrina com pots comprovar que sigui d'or a "Com saber si una joia d'or de segona mà és autèntica"

- Evita “mecadillos” i similars: les joies d'or Bulgari de segona mà, són peces cares i de luxe, de manera que rarament (per no dir mai) es venen en mercats ambulants (o “mercadillos”). Evita comprar el teu joies Bulgari en ells. Si en veus alguna, pot ser que no sigui original.

- El preu: aquest és un altre dels elements clau i que t’oferirà una pista ben clara sobre la seva autenticitat. El preu d'una joia Bulgari de segona mà ha de ser lògic. Intenta buscar a internet joies Bulgari similars a la que vols comprar (o busca el preu a la seva web oficial). Un preu exageradament baix, t'ha de fer desestimar la compra, ja que segurament es tracti d'una joia no original o de dubtosa procedència.

- Certificat d'autenticitat: sempre que sigui possible, intenta comprar la teva joia Bulgari en establiments o botigues online, que t'ofereixin algun certificat d'autenticitat. I no oblidis sol·licitar sempre el tiquet o factura de compra.

I finalment, recorda que a Renuevo (Joieria de Segona Mà) estem especialitzats en la compra i venda de joies d'or de segona mà. Totes amb 15 dies de prova i 1 any de garantia.

A més, ara pots comprar-les o vendre-les d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com saber si un producte de segona mà és autèntic

Com saber si un rellotge Omega usat és autèntic

Com saber si una joia TOUS és autèntica i original

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.