Com realitzar el manteniment d'una joia d'or de segona mà

Com realitzar el manteniment d'una joia d'or de segona mà

Comprar una joia d'or d'ocasió, tot i ser més barata que nova, pot haver suposat un important desemborsament econòmic. Per això i perquè la joia no es faci malbé amb el pas del temps, és important que realitzem un bon manteniment (conservació) de la mateixa.

En el post d'avui, adjuntem una sèrie de consells perquè puguis mantenir en òptimes condicions de manteniment aquelles joies d'or de segona mà que hagis comprat.

NOTA: aquests consells seran vàlids per a realitzar el correcte manteniment de qualsevol tipus de joia (anells, polseres, arracades, cadenes, ...)

COM MANTENIR EN BON ESTAT UNA JOIA USADA

Perquè puguis mantenir o cuidar correctament totes les teves joies de segona mà, hi ha cert tipus de coses que no hem d'oblidar mai i que són bàsiques per a un correcte manteniment. Adjuntem les més importants:

- No guardar totes les joies juntes en un mateix lloc (calaix, caixa, ...), ja que és la manera més senzilla de que puguin ratllar-se.

- Guarda-les de forma separada i si és possible en el seu propi estoig. Especial atenció a aquelles joies que puguin tenir pedres precioses (diamant, maragda, ...)

- Treu-te les joies al dutxar-te, banyar-te o rentar-te les mans. El sabó, xampú, i altres productes poden espatllar les teves joies.

- No et banyis a la piscina amb joies. El clor de l'aigua podria espatllar les joies d'or.

- Realitza una neteja periòdica de totes les joies d'or de segona mà. (de vital importancia per a una correcta conservació de les mateixes)

Si necessites de més consells, trucs, recomanacions, ... sobre el manteniment d'una joia d'or de segona mà, et recomanem la lectura d'algun dels següents articles:

- Com tenir cura de joies de segona mà d'una manera eficient

- Com netejar una joia d'or amb diamants de segona mà

- Manteniment de les perles en joies de segona mà

- Com realitzar la neteja d'una joia d'or de segona mà

- Comprovació d'una joia d'or de 18 quirats de segona mà

- Diferències entre un brillant i un diamant de segona mà

Aprofitem per recordar-te que a Re-Nuevo, podràs comprar i vendre tot tipus de joies d'or de segona mà al millor preu. I no oblidis que totes les nostres joies disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a la nostra botiga online (Joieria de segona mà), on podràs comprar o vendre joies d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.