Com fer un contracte per vendre una joia d'or de segona mà

Com fer un contracte per vendre una joia d'or de segona mà

Si estàs pensant en vendre una joia d'or de segona mà i per evitar desagradables sorpreses, la nostra recomanació és que sempre facis un petit contracte de compravenda perquè tota la transacció quedi reflectida i no doni lloc a equívocs.

Per això, en el post d'avui et mostrem alguns consells i recomanacions perquè puguis preparar correctament un contracte de compravenda de joies d'or.

CONTRACTE DE COMPRAVENDA DE JOIES

Has de pensar que a l'hora de vendre o comprar joies d'or en el mercat d'ocasió (entre particulars), no s'aplicarà la legislació de Consum, ja que s'aplicarà el Codi Civil. D'aquí la importància de realitzar un petit contracte de compravenda (regulat pel C.Civil).

I encara que recomanem l'elaboració d'un contracte de compravenda en tots els casos, resulta gairebé imprescindible en el cas que estiguis venent joies d'or de segona mà d'elevat preu o de marca (Bvlgari, Chopard, Tous, Cartier, Montblanc, ...).

Per a la correcta elaboració d'un contracte, haurem de tenir en compte certs aspectes i que sempre s'han d'incloure en el contracte:

1.- Venedor i comprador: ha de quedar reflectit totes les dades personals del comprador i del venedor. Algunes de les dades que sempre han d'estar presents en el contracte són Nom i cognoms, Domicili i NIF o NIE.

2.- Joia i import: ha de quedar perfectament especificat en el contracte la joia que vagis a vendre, així com el seu import total. Especifica el tipus de joia (anell, polsera, arracades, ...) així com qualsevol particularitat de la joia (marca, pes total, tipus d'or, longitud, si disposa d'accessoris, certificat autenticitat, ...).

3.- Fotografia: per a més seguretat, és recomanable afegir una (o diverses) fotografies de la joia impreses en el mateix contracte.

NOTA: enlloc de les fotografíes, també pot resultar vàlid fotocopiar la joia d’or en el mateix contracte.

4.- Data i lloc: hauràs d'especificar el lloc i la data en què s'ha signat el contracte. Ha de quedar perfectament clar.

5.- Fotocòpies NIF: finalment i perquè quedi tot perfectament documentat, també és recomanable adjuntar al costat del contracte de compravenda una fotocòpia del NIF, NIE o Passaport tant del venedor com del comprador.

6.- Firmes: per donar validesa al contracte, aquest haurà d'estar signat per ambdues parts (comprador i venedor).

Aprofitem per convidar-te a visitar la nostra joieria online en la qual podràs vendre tot tipus de joies d'or de segona mà al millor preu i amb total garantia. No oblidis que a Renuevo comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i que et permetem vendre les teves joies d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per vendre joies de segona mà

Què has de tenir en compte abans de vendre online les teves joies d'or?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.