Com vendre joies CARTIER LOVE de segona mà al millor preu

Com vendre joies CARTIER LOVE de segona mà al millor preu

Clic aquí per vendre les teves joies Cartier.

Vendre qualsevol joia de la sèrie Love en el mercat d'ocasió, no hauria de ser complicat ja que és una de les més conegudes sèries de Cartier i de les que major acceptació tenen. Però tingues present que hauràs de tenir en compte certs aspectes per garantir una bona venda.

A continuació et mostrem una sèries de recomanacions sobre tot allò que hauràs de fer si vols vendre els teus joies Cartier Love de segona mà al millor preu.

VENDRE JOIES CARTIER LOVE

Dins de la sèrie Love de Cartier trobarem tot tipus de joies (anells, polseres o braçalets, collarets, arracades, ...) realitzades en or (or blanc, groc i rosa) i algunes d'elles amb diamants. I encara que cada tipologia de joia pot tenir les seves particularitats, hi ha certs consells de venda que podríem considerar comuns a totes elles.

Vegem els de major importància a l'hora de vendre joies Cartier Love de segona mà:

- Ser exigents i curosos: no estàs tractant de vendre una joia qualsevol, sinó una joia de luxe. Per això i tenint en compte que el possible comprador serà algú exigent i que la joia tindrà un preu considerable, sempre hauràs de cuidar al màxim tots els detalls i processos que afecten la venda.

- El seu aspecte és vital: la joia haurà lluir i mostrar un bon aspecte visual. Realitzar una bona neteja de la teva joia és bàsic si vols transmetre sensació de qualitat i garantia al possible comprador. Evidentment, com millor sigui el seu estat de conservació més probabilitats de venda i a un millor preu.

- Especifica el model exacte: independentment del tipus de joia, hi ha diversos models dins de la col·lecció Love de Cartier. Has d'esbrinar quin és el model de la teva joia. Tingues present que el preu de venda vindrà determinat en una part molt important pel model exacte. Així mateix, hauràs d'informar de manera clara en el teu anunci de venda quin és el model.

NOTA: especial atenció en el cas que la joia tingui diamants (brillants) o qualsevol altra pedra preciosa, ja que el seu preu de venda serà superior.

- Sense gravats ni inscripcions: per assegurar-te una correcta venda i al millor preu possible la teva joia Cartier Love de segona mà no ha de presentar cap tipus de gravat (dates, noms, inicials, ...). Si en te algun no és que no puguis vendre-la, però si que hauràs de fer-ho a un preu molt inferior.

- Talla, mesures, pes, ...: és aconsellable oferir aquest tipus d'informació en el teu anunci de venda. Indica el pes de la joia, talla de l'anell, longitud del collaret, ...

- Preu de venda: hauràs establir el teu preu de venda basant-te en criteris objectius i no en l'afecte que puguis tenir per la teva joia. Busca per internet joies Cartier Love de segona mà com la teva per poder establir un preu competitiu. També has de tenir en compte que el preu sempre ha d'anar d'acord a l'estat de conservació de la joia.

- Anunci de venda de qualitat: importantíssim que facis un anunci de qualitat si vols destacar sobre la "competència". Has de ser acurat i exigent a l'hora de realitzar el títol i descripció de l'anunci. Aprofita per realitzar diverses fotografies de qualitat i ben il·luminades de la teva joia Cartier Love.

NOTA: si vols conèixer més consells sobre aquest aspecte, no deixis de llegir el nostre post "Com fer un bon anunci per vendre joies de segona mà".

- Certificat autenticitat i caixa/estoig original: al tractar-se d'una joia de luxe, és recomanable que ofereixis la caixa original i el seu certificat (en cas de tenir-los). El possible comprador ho agrairà.

- Facilita el pagament: recomanem que ofereixis diversos sistemes de pagament per facilitar i donar comoditat al comprador a l'hora de pagar l'import. Ofereix transferència bancària, PayPal i pagament en metàl·lic.

Aprofitem per informar-te que a la nostra joieria online comprem online tot tipus de joies Cartier de segona mà amb la màxima de les garanties. Nosaltres ens ocupem de tot i t’ingressem els diners en 24 hores a partir de la recollida al teu domicili.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Compra i venda de joies Cartier de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.