Com saber a quin preu vendre les teves joies d'or de segona mà

Com saber a quin preu vendre les teves joies d'or de segona mà

Una molt bona opció per aconseguir diners de forma ràpida és a través de la venda de joies d'or. Si desconeixes quants diners poden donar-te per elles, a continuació t'indiquem com pots saber el preu de venda de les teves joies d'or de segona mà.

A QUIN PREU VENDRE LES MEVES JOIES D'OR

Bàsicament hauràs de tenir en compte 3 variables diferents i que afecten directament a la quantitat de diners que et pagaran: tipus d'or (18k, 24K, 14k, ...), el pes de la joia/es i la taxació del preu de l'or.

Els passos a seguir per conèixer el preu de venda de les teves joies d'or de segona mà són els següents:

1.- Abans de res hauràs assegurar-te que les joies que vas a vendre són realment d'or, així com els seus quirats. Disposes més informació sobre aquest aspecte a: Com saber si una joia d'or de segona mà és autèntica?

2.- A continuació cal que pesis les teves joies d'or de segona mà amb l'ajuda d'una bàscula de precisió.

3.- Ja només necessitaràs esbrinar quina és la taxació del preu de l'or del dia. A la columna lateral esquerra de la nostra web (www.renuevo.cat) disposem del preu de taxació diari (or de 18 quirats).

Un cop ja coneixem el seu preu de taxació, ja només ens quedarà fer una simple multiplicació. Haurem multiplicar el preu de taxació (corresponent als quirats de la joia) pel pes de la joia d'or de segona mà.

Exemple per saber a quin preu vendre una joia d'or 18K de 14,5 grams. (Preu cotització or 18K el 07/04/15 és de 24 €/gr)

Preu de venda = 14,5 gr. X 24 €/gr = 348,00 €

ASPECTES ADDICIONALS A TENIR EN COMPTE

Per saber a quin preu podràs vendre les teves joies d'or de segona mà, hi ha altres aspectes a part dels anteriorment comentats, que també hauràs de valorar ja que influiran en el preu final.

- Joies d'or de marca de segona mà: no solament hauràs fixar-te en el pes i tipus d'or, ja que al ser joies de marca el seu preu pot pujar. (Versace, Bulgari, Tous, ...)

- Dissenys exclusius o curiosos: també poden influir i incrementar el seu preu.

- Joies amb inscripcions, desperfectes, joies trencades: el seu preu serà inferior ja que aquest tipus de joies s'envien a fondre.

- Joies amb Brillants (o diamants): el seu preu serà superior, ja que hauràs sumar el preu de les pedres, al preu final de venda.

Per saber a quin preu exacte podràs vendre les teves joies d'or de segona mà, el millor és anar a una joieria especialitzada com pot ser Re-Nuevo. En ella, un professional et farà una taxació i et donaran un preu exacte de venda per les joies.

També et recomanem la lectura del següent post en el qual s'analitzen altre tipus d'aspectes a tenir en compte: Quant valen les teves joies d'or al vendre-les?

Finalment, recorda que a Re-Nuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de joies d'or de segona mà al millor preu. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en totes les nostres joies.

Ens trobaràs a la nostra joieria de Barcelona o si ho prefereixes pots visitar-nos a través de la nostra joieria online, on podràs comprar o vendre joies d'or d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Com saber si una joia de segona mà és d'or de 18 quirats (VIDEO)

Com guanyar més diners al vendre joies d'or de segona mà

Com vendre joies d'or amb total garantia (PART 1) i (PART 2)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.