Com mantenir i netejar les nostres joies? 6 Consells pràctics perquè es mostrin com a noves

Com mantenir i netejar les nostres joies? 6 Consells pràctics perquè es mostrin com a noves

És un fet que a la joieria tractem les peces amb molta cura i respecte. Som conscients que treballem amb productes molt delicats i valuosos. En tractar amb joies ja usades posem especial atenció en la cura i presentació. Per aquesta raó, us comentem sis consells imprescindibles per mantenir les vostres joies en òptimes condicions perquè rellueixin com el primer dia:

1. Neteja:

és important netejar les teves joies regularment per mantenir la seva brillantor i eliminar la brutícia i els residus acumulats. Pots fer servir un drap suau i humit amb aigua tèbia i una mica de sabó neutre. Evita qualsevol producte abrasiu, ja que poden contenir químics que probablement facin malbé la superfície de l'or afectant la seva aparença.

Un altre bon mètode de neteja per a les joies d'or sense pedres és utilitzar bicarbonat de sodi i aigua. En barrejar els dos components es crea una pasta espessa que s'ha d'aplicar sobre la peça amb un raspall suau, esbandeix amb aigua tèbia i asseca-les finalment amb una tovallola sedosa.

També pots substituir l'aigua per vinagre blanc, afegint-hi de nou bicarbonat de sodi. Obtindràs una pasta escumosa i hauràs de fer el mateix procés que al pas anterior.

Per una altra banda, hi han productes específics per netejar l'or. Si et decantes per aquesta opció, és important que segueixis atentament les instruccions i compris aquests productes en establiments especialitzats en joieria de gran confiança.

2. Emmagatzematge:

guarda les teves joies en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum directa del sol i la humitat. També és important guardar-les per separat per evitar que es ratllin o s'enredin. Si per una qüestió d'espai no t’és possible, envolta les teves peces amb teixits suaus o en la seva absència fes servir un rotllo de paper de cuina.

3. Cura especial per a certs materials:

depenent del material de les teves joies, potser necessiten cures especials i extres. Per exemple, les joies de plata poden enfosquir-se amb el temps, per la qual cosa és important netejar-les amb un netejador de plata específic per mantenir la seva brillantor. Les joies d'or també necessiten cures especials, ja que poden enfosquir-se una mica a causa de la brutícia i la pol·lució; pots treure la brutícia amb un raspall suau i quedarà com a nou.

4. Evita el contacte amb productes químics:

les joies es poden deteriorar en entrar en contacte amb productes químics com perfums, cremes, maquillatge i substàncies de neteja. Per tant, és important no fer servir les teves joies mentre t'apliques aquests productes i assegurar-te que estiguin completament absorbits per la teva pell abans de posar-te-les.

5. Tracta-les amb compte:

tracta les teves joies amb compte per evitar que es facin malbé o es trenquin. No les utilitzis quan facis esports o quan vagis a la platja o piscina, ja que això augmenta el risc que es deformin i es deteriorin.

6. És ideal que facis servir les teves joies i que s'ajustin a la teva talla o cos:

és a dir, que els anells siguin de la teva mida actual, que les polseres no et caiguin o t'estrenyin, que les cadenes o collarets siguin adequats per al teu coll. Igual que les arracades, que siguin el més còmodes a l'hora de fer-les servir. Sembla un consell molt banal però, val la pena recordar-ho perquè les nostres peces no es perdin, no es trenquin i les puguem fer servir sense incomoditat.

Un altre consell extra a aquesta llista bàsica és que sempre estiguis fent control de les teves joies, portar-les a un taller de joieria per arreglar-les és molt bona opció si vols que et durin molt de temps. Intenta tenir especial atenció a les joies que porten pedres precioses, ja que és relativament fàcil, pel seu ús, que alguna caigui de la base de la joia.

Tot així, gaudeix de les teves joies. Fes-les servir i atreveix-te a combinar-les tant com vulguis. No hi ha millor cura que gaudir de les nostres peces lluint-les a cada moment. Amb aquests consells que et donem les teves joies estaran amb tu tota la vida.

Andrea

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.