A quin preu vendre les meves joies BULGARI de segona mà?

A quin preu vendre les meves joies BULGARI de segona mà?

Clic aquí per vendre online les teves joies Bulgari.

Recentment vàrem publicar un post en el que et mostravem un seguit de consells i recomanacions perquè puguis vendre de joies d'or d'aquesta coneguda marca italiana. Però, saps a quin preu fer-ho?

Si ho desconeixes i tens dubtes sobre el preu de venda, en el post d'avui t’informem del preu al que pots o hauries de vendre les teves joies Bulgari de segona mà.

VENDRE JOIES BULGARI

Bulgari (o Bvlgari) és una companyia especialitzada en la fabricació de joies i articles de luxe. Per això, és previsible que el preu d'aquestes joies, encara que sigui de segona mà, segueixi sent elevat.

Així que ja saps, si has decidit vendre alguna de les teves joies Bulgari de segona mà, és important recordar que hi ha certs aspectes que influiran en el teu preu de venda final i als que has de prestar especial atenció, per no acabar posant un preu massa alt o massa baix.

NOTA: aquestes consideracions prèvies et seran d'utilitat per a qualsevol tipus de joia Bulgari (anells, anells, collarets, polseres, arracades, ...).

1.- Neteja: l'aspecte visual de la joia és bàsic si el que vols és transmetre garantia i augmentar les probabilitats de venda i a un preu més elevat. Així que ja saps, si encara no has netejat les teves joies, posa't mans a l'obra.

2.- L'estat de la joia: evidentment, quant millor sigui el seu estat, més diners podràs demanar per ella. Has de ser objectiu en aquest aspecte i establir un preu d'acord a l'estat de conservació de la mateixa. Recorda que una joia Bulgari amb inscripcions o gravats (noms, dates, ...) sempre ha de ser venuda a un preu més baix.

3.- Preu nou i de segona mà: cerca per internet, tant el preu nou com el d'ocasió. Pots buscar a la web oficial Bulgari i en altres plataformes de segona mà. D'aquesta manera podràs establir un preu lògic i que sigui competitiu.

4.- Fes fotos de qualitat: a l'hora de vendre online les teves joies Bulgari de segona mà, hauràs de realitzar fotos de les teves joies per poder ensenyar-les. Si vols vendre-les al màxim preu possible, és recomanable que facis bones fotografies. Tingues present que una imatge vals més que mil paraules.

NOTA: recomanem que les fotos estiguin ben il·luminades i que facis fotografíes de les teves joies amb un fons blanc. D'aquesta forma les joies lluiran molt millor. I recorda realitzar fotografies generals i detall. Com més fotos, millor.

5.- Joies amb pedres precioses: molt de compte amb totes aquelles joies Bulgari que disposin de brillants, diamants, robins, ... El seu preu de venda ha de ser més elevat.

6.- Caixa original i certificat: si encara disposes d'ells, no deixis d'afegir-los juntament amb la teva joia Bulgari. D'aquesta manera aconseguiràs vendre-la a un millor preu.

Si vols saber quina quantitat de diners paguem a Renuevo, no deixis de visitar la nostra secció "Vull Vendre", fent clic a: "Vendre joies Bulgari de segona mà"

Acabem recordant-te que a Renuevo (Joieria de Segona Mà) pots vendre les teves joies Bulgari de segona mà al millor preu i amb total garantia. Fàcil, ràpid i sense moure't de casa. Nosaltres ens ocupem de tot, i t’ingressem diners en 48 hores.

Com sempre a Renuevo, la teva joieria professional de segona mà.

David

Posts relacionats:

Com guanyar més diners al vendre joies d'or de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.