4 joies per arrassar aquesta temporada de tardor 2021

4 joies per arrassar aquesta temporada de tardor 2021

Potser aquest estiu algunes ja ens hem acostumat a posar-nos el nostre collaret preferit per elevar aquell conjunt fresc de lli abans d’una reunió. Ara que s’apropen les temperatures més fredes. Quina és la joia més indicada per arrassar amb els nostres outfits?  Existeixen models d’anells, collarets, arracades o pulseres, però Quina són les tendències més sensacionals er aquesta tardor? 


Anell d’or amb safir groc i diamants

Què siguis partidari de la joieria clàssica no significa que siguis avorrit, l’anell d’or amb safir groc i diamants és tan espectacular que enlluernarà a qualsevol abillament i sense dubte qualsevol ocasió. 

Arracades rosetó d’olivina i robins

Adorem els brillants però. No és cert que aquestes olivines amb robins són espectaculars? no necessitaráàs una altra peça de joieria quan les portis. Si el que busques es una peça fora del comú, aquets són per tu! 

Collaret ample d’or

Els collarets venen essent tendència els últims anys i sembla que van arribar per quedar-s’hi. Això sí, enlloc de prims i delicats prova una versió més ample. Veuràs com modernitza el teu look! 

Polsera malla d’or amb diamants

Els diamants no sempre tenen que estar enfilats a la clàssica Rivière. Atreveix-te a donar-li un toc de frescura als brillants! A més és una peça de luxe que farà que qualsevol look es vegi sofisticat. 

Avui t’hem mostrat tot el que està a la última! Tant si ets minimalista, maximalista, clàssica o bohèmia (o ho ets tot) t’assegurem que podràs incorporar aquestes joies a la teva colecció, i lluïr extraordinària per qualsevol ocasió. 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà

Galit.

 

Potser t’interessi: 

Guia definitiva per fer servir collarets d’or 

6 arracades que pots i has de portar a diari.

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.