Tipus de pastilles i micròfons d'una guitarra elèctrica i acústica

Tipus de pastilles i micròfons d'una guitarra elèctrica i acústica

A l'hora de comprar una guitarra de segona mà, és important que ens familiaritzem amb el tipus de pastilla (o micròfon) que poden tenir en funció de l'tipus de guitarra que es tracti (elèctrica, acústica, espanyola, ...).

Per això en el post d'avui analitzem les diverses pastilles que existeixen actualment tant per a guitarra elèctrica com acústica.

TIPUS DE PASTILLES PER A GUITARRA

Les pastilles influeixen molt a l'hora d'aconseguir un so o un altre amb qualsevol guitarra, per la qual cosa és important que disposis d'informació sobre elles perquè disposis d'informació útil per triar i comprar la guitarra que més de s'adapti als teus gustos, necessitats i estil musical.

A continuació et mostrem algunes de les característiques de les principals pastilles d'una guitarra (elèctrica o acústica). Esperem et sigui d'utilitat per encertar amb la teva compra.

- Micròfons piezoelèctrics: en general es troben muntats en les caixes de les guitarres acústiques (i espanyoles, clàssiques o flamenques) que al tenir cordes de niló no poden utilitzar el mètode de la transducció magnètica que sí que poden utilitzar les guitarres amb cordes metàl.liques.

- Pastilles de bobinatge simple: són denominades com S a les configuracions de les guitarres elèctriques pels seus denominació en anglès "Single coil". Són les pastilles típiques i clàssiques de guitarres elèctriques com la Fender Telecaster i Stratocaster. Acostumen a tenir un so una mica sorollosos i el seu nivell de sortida és baix.

- Hambuckers o Doble bobina: s'anomenen H per la seva denominació en anglès, són menys sorollosos al disposar del doble de senyal que els altres i se'ls relaciona amb sons amb més contingut de greus i amb més sustain. Són les típiques pastilles de les Gibson Els Paul

Aprofitem per convidar-te a visitar la nostra botiga online. En ella podrà comprar infinitat de guitarres de segona mà tot tipus i d'infinitat de marques. Per a la teva màxima tranquil·litat oferim 15 Dies de Prova i 1 Any de Garantia. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprovació de les pastilles d'una guitarra elèctrica de segona mà

Comprovar el selector de pastilles d'una guitarra elèctrica (Part 1) i (Part 2)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.