Què comprovar al comprar una Fender Stratocaster de segona mà

Què comprovar al comprar una Fender Stratocaster de segona mà

Una de les guitarres elèctriques més venudes al mercat d'ocasió és Fender i en concret el seu model Stratocaster. Si estàs pensat en comprar-ne una, és important que tinguis en compte certs aspectes i que facis una sèrie de comprovacions per garantir que la teva compra sigui tot un èxit.

CONSELLS PER A COMPRAR UNA FENDER STRATOCASTER

En el post d'avui enumerem una sèrie de recomanacions, així como les verificacions de major importància i que esperem t'ajudin a realitzar la compra de la teva guitarra.

- Informa't sobre el model: hi ha gran varietat de versions i acabats de la Fender Stratocaster. I en funció d'això el seu preu pot variar molt. Hauràs de tenir en compte el seu país de fabricació (USA, Japó, Mèxic), si és una edició limitada, ... Recomanem que busquis informació detallada de la Fender que vagis a comprar.

- Aspecte visual: fixa't en el seu estat de conservació i comprova que la guitarra elèctrica no presenti cops, ratllades importants, petits trencaments o qualsevol altre desperfecte. Observa bé totes i cadascuna de les parts de la guitarra. Especial atenció a l'unió del màsticl amb el cos de la guitarra.

- Elements clau a verificar: no oblidis comprovar i verificar les pastilles, màstil, clavilles, el pont, palanca del vibrato, sortida jack, enganxalls per a la bandolera i controls/selectors. Assegura't que tot estigui en òptim estat.

- Funcionament i so: connecta la Fender Stratocaster a un amplificador i verifica que el so i funcionament és el correcte. No et deixis portar només per la seva aparença.

- Cordes: totes han d'estar en bon estat perquè puguis provar la guitarra, encara que la nostra recomanació és que sempre que compris una guitarra, canviïs les cordes per unes noves.

- Dretans o esquerrans: queda clar que quasi totes les guitarres elèctriques són per a dretans i no hauries de tenir problemes, però no deixis de fixar-te en aquest aspecte abans de comprar-ne una. Si ets esquerrà, evidentment hauràs de buscar-ne una especialment dissenyada per a esquerrans.

- Accessoris: informa't i pregunta al venedor si la Stratocaster disposa de funda o altres accessoris. Si és així, millor que millor. La funda és un dels accessoris gairebé imprescindibles per poder guardar i transportar correctament la guitarra.

- Preu: molt important que facis una recerca a internet sobre el mateix model que vagis a comprar. Recomanem que t'informis sobre el seu preu nou i de segona mà. D'aquesta manera esbrinaràs si el preu que et demanen és competitiu. Això si, recorda que el preu final sempre haurà d'anar d'acord al seu estat de conservació.

No desaprofictis l'ocasió de visitar la nostra botiga online. Hi trobaràs infinitat d'instruments musicals de segona mà de les millors marques. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres articles de segona mà.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Comprovació de les pastilles d'una guitarra elèctrica

Comprar online una guitarra elèctrica Fender de segona mà

Consells per determinar el valor d'una guitarra Fender de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.