Comprovar el selector de pastilles d'una guitarra elèctrica de segona mà (Part 2)

Comprovar el selector de pastilles d'una guitarra elèctrica de segona mà (Part 2)

Com ja hem comentat en anteriors ocasions, comprovar el funcionament del selector de pastilles d'una guitarra elèctrica, és més que obligat si volem comprar-ne una al mercat d'ocasió.

En aquesta segona part del post, ens centrarem en el selector de pastilles d'una Fender Telecaster de segona mà i en com podem esbrinar si el seu funcionament és l'òptim.

NOTA: abans de res, et recomanem que llegeixis el nostre post sobre verificar el funcionament de les pastilles (Com provar les pastilles d'una guitarra elèctrica de segona mà)

SELECTOR DE PASTILLES DE LA FENDER TELECASTER

Les guitarres Fender Telecaster de segona mà disposen de 2 pastilles, i mitjançant el selector (o switch) el que fem és seleccionar quina o quines volem que funcionin. La verificació consistirà en comprovar que les pastilles que s'activen són les que han de fer-ho segons la posició del selector.

La Fender Telecaster originalment disposa d'un selector de pastilles de 3 posicions, però hi ha usuaris que pot ser que ho hagin substituït per un switch de 4 posicions. Així doncs, abans de res hauràs de comprovar quin tipus de selector (switch) té la Fender Telecaster de segona mà que volscomprar: 3 o 4 posicions.

Hauràs de comprovar que cadascuna de les posicions del selector funciona i que activen la corresponent/s pastilles. A continuació et mostrem que fa cadascuna de les posicions del selector.
 
Selector Fender Telecaster de 3 Posicions

1a Posició: ens referim a la més propera al màstil (posició situada a l'esquerra segons toquem; al revés si la guitarra és per a esquerrans). En aquesta posició només haurà de funcionar la pastilla més propera al màstil

2a Posició: situada al centre del selector. Aquesta posició activarà les 2 pastilles.

3a Posició: la més propera al pont (a la dreta segons toquem; al revés si la guitarra és per a esquerrans) i que activa la pastilla que hi ha al costat del pont.

Selector Fender Telecaster de 4 Posicions

1a Posició: activa la pastilla del Màstil + Pont (en sèrie)

2a Posició: activa la pastilla del Màstil

3a Posició: activa la pastilla del Màstil + Pont (en paral·lel)

4a Posició: activa la pastilla del Pont

Finalment, aprofitem per recordar-te que a Re-Nuevo pots comprar o vendre tot tipus de guitarres elèctriques de segona mà i al millor preu. I no oblidis que totes les nostres guitarres elèctriques disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Pots visitar-nos a través de la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Comprovar el selector de pastilles d'una guitarra elèctrica de segona mà (Part 1)

Com determinar el preu d'una guitarra Fender de segona mà

Recomanacions per triar una guitarra de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.