Com preparar un MacBook Pro abans de vendre'l (Part 2)

Com preparar un MacBook Pro abans de vendre'l (Part 2)

Tal i com vas poder comprovar a la primera part d'aquest post, és important que abans de vendre un MacBook Pro de segona mà, facis una sèrie de passos per deixar el teu Mac en òptimes condicions.

NOTA: pots llegir-lo a "Com preparar un MacBook Pro abans de vendre'l (Part 1)"

Una d'elles (potser la més important) és la formatació del portàtil, però si pel que sigui decideixes que no vols formatar l'ordinador, en el post d'avui et mostrarem les accions més importants que SI hauràs de realitzar.

QUÈ FER ABANS DE VENDRE UN MACBOOK PRO USAT?

Bàsicament ens centrarem en eliminar informació nostra i deixar el MacBook Pro el més "net" possible. Hem d'estar segurs que el futur comprador no trobi ni pugui accedir a configuracions, contrasenyes, arxius, ... que hàgim pogut deixar en el portàtil.

Per això, abans de vendre el teu MacBook Pro de segona mà, fes el següent:

1.- Fes una còpia de seguretat de tots els teus documents, fotos, ... Un cop realitzada, esborra'ls tots.

2.- Esborra totes les "Dades de navegació" de tots els navegadors que puguis tenir instal·lats (Safari, Chrome, Firefox, ...). Esborra l'historial, contrasenyes, la memòria cau, ... Verifica que ningú podrà entrar en cap dels serveis que sols utilitzar a internet.

3.- Obre qualsevol client de correu electrònic que facis servir (Mail, Outlook, Thunderbird, Postbox, airmail, Mailbox, ...) i esborra totes les configuracions d'adreces email que tinguis.

4.- Si fas servir l'aplicació "Calendari" i "Contactes", fes el mateix. Esborra totes les teves configuracions i comptes personals.

5.- Per assegurar-te que no te'n deixis cap, fes el següent. Vés a "Preferències del Sistema" >> "Comptes d'internet". Podràs veure tots els comptes que tens en el MacBook Pro. Has de eliminar-los tots.

6.- Tanca la teva sessió iCloud. Per realitzar això hauràs d'anar a "Preferències del sistema" >> "iCloud". Al tancar el compte iCloud del portàtil, et preguntarà si vols eliminar totes les dades que tens pujades a iCloud. Hauràs de contestar que "NO".

7.- Obre el programa iTunes i retira l'autorització al teu equip.

8.- Desinstal·la i elimina qualsevol programa que haguessis instal·lat i que pogués tenir informació privada teva.

9.- Crea un nou usuari Administrador i inicia l'ordinador amb aquest usuari. Un cop dins del sistema podràs esborrar el teu anterior usuari. D'aquesta manera deixaràs el MacBook Pro ben net, la qual cosa agrairà el futur propietari.

Finalment et convidem a visitar la nostra botiga online (Botiga Segona Mà), a través de la qual podràs comprar o vendre el teu MacBook Pro de segona mà, d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.