Trucs per vendre un ordinador portàtil de segona mà

Trucs per vendre un ordinador portàtil de segona mà

Clic aquí per vendre el teu portàtil.

Un dels articles amb més presència al mercat d'ocasió són els ordinadors portàtils, és per això i a causa de la gran competència amb la qual pots trobar-te, que a l'hora de vendre el teu hauràs de prestar atenció a diversos aspectes.

Per ajudar-te a realitzar la teva venda d'una forma fàcil i ràpida, en el post d'avui et mostrem un seguit d'interessants trucs i recomanacions per vendre el teu portàtil de segona mà.

NOTA: vàlid per a tot tipus de portàtils (ultrabooks, estacions de treball, gaming, ofimàtica, per al treball, ...).

VENDRE PORTÀTILS DE SEGONA MÀ

Els principals trucs i que et seran de gran ajuda per aconseguir realitzar la venda, són el següents:

- On venc el portàtil?: triar un canal de venda adequat és bàsic. Hauràs valorar si vols vendre-ho a un particular (d'atendre a possibles interessats, quedar amb ells, ...) o si prefereixes fer-ho de forma ràpida i immediata a través d'alguna botiga online especialitzada en la compra d'aquest tipus d'articles.

- Importància de la neteja: una bona aparença és important per transmetre garantia i confiança. Sense cap dubte incrementarà les teves probabilitats de venda. Neteja bé totes i cadascuna de les seves parts, retira la pols, neteja els ports, retira adhesius que hagis pogut posar, ...

- Presta atenció a el model: has de prestar atenció tant a el model com a les especificacions tècniques de l'portàtil (memòria RAM, processador, disc dur, targeta gràfica, ...). Indica-ho sempre en el teu anunci de venda.

- Especial atenció al teu anunci de venda: cuida tots i cadascun dels aspectes que afecten al teu anunci de venda. Realitza un bon títol i una bona descripció evitant faltes ortogràfiques, indica clarament quin és el seu estat de conservació. Així mateix, afegeix diverses fotografies de qualitat en el teu anunci.

- Medita bé el seu preu: abans de posar el teu preu de venda és important que analitzis el mercat d'ocasió i busquis tu mateix model de portàtil (o similar). D'aquesta manera podràs establir un preu que sigui atractiu i competitiu. I recorda que el preu que finalment estableixis haurà de tenir en compte el seu estat de conservació.

- Lliura'l juntament amb tots els seus accessoris: aprofita per lliurar juntament amb el portàtil qualsevol tipus d'accessoris que poguessis tenir (el carregador, funda, ...). No oblidis informar-ne en el teu anunci de venda.

Aprofita per entrar a la nostra botiga en línia de segona mà per vendre el teu portàtil. Contacta amb el nostre departament de compres perquè et passem la nostra millor taxació. Comprem online portàtils de totes les marques (HP, Asus, MSI, Acer, Dell, Apple, Lenovo, ...) amb la màxima de les garanties.

Com sempre a Renuevo, la botiga online de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.