Tot el que NO has de fer si vols vendre un MacBook de segona mà

Tot el que NO has de fer si vols vendre un MacBook de segona mà

Si estàs interessat/da a vendre un MacBook usat, ja sabràs que al nostre blog contínuament publiquem consells i recomanacions per ajudar-te a realitzar la venda l’abans i el millor possible.

Avui en canvi, el que volem és mostrar-te tot allò que NO has de fer mai al vendre’l. És a dir, tots aquells errors que has evitar si vols vendre un MacBook de segona mà.

NOTA: al parlar d'Apple MacBook ens referim a qualsevol dels seus actuals models (MacBook, MacBook Air i MacBook Pro).

ERRORS AL VENDRE UN MACBOOK DE SEGONA MÀ

Si vols vendre el teu MacBook usat com més aviat millor i al millor preu, aquests són alguns dels comportaments que no has de fer:

- Voler vendre massa car: evidentment sempre has de buscar el millor preu possible de venda, però no has de passar-te. Cerca a internet quin és el preu aproximat de venda del mateix MacBook de segona mà que vols vendre. D'aquesta manera podràs establir un preu que sigui "competitiu".

- No baixar el preu amb el pas del temps: si el teu MacBook usat no es ven amb el pas del temps, pot ser degut a que el seu preu és massa elevat. Per això, sempre és recomanable baixar el seu preu i ajustar-lo a la competència.

- No fer servir tots els canals de venda possibles: la millor forma de vendre el teu MacBook, és usar tots i cadascun dels canals que existeixen en l'actualitat. No vulguis centrar-te únicament en un.

- Anunci i fotos de mala qualitat: si vols assegurar la venda del teu producte, és bàsic que facis un anunci correcte en què expliques bé el que vas a vendre. Així mateix, les fotografies han de ser de qualitat. D'això depèn que puguis o no vendre el teu MacBook.

- No netejar el MacBook: aquest és un punt bàsic a l'hora de vendre articles usats. Sempre has de netejar el MacBook a consciència. Com més net estigui, millor que millor.

- No deixar el MacBook "com a nou" (Formatar): igual que en qualsevol tipus de portàtil, sempre és recomanable que facis un formato d'aquest. D'aquesta manera aconseguiràs esborrar tot tipus d'informació teva i deixaràs el MacBook amb la seva configuració original de fàbrica. Recorda especificar a l'anunci si ho has formatat; és una informació important per al possible comprador.

- No eliminar tots els teus comptes i contrasenyes: abans de vendre-has d'eliminar tota la teva informació personal i privada, com poden ser les contrasenyes (passwords), comptes de correu electrònic, compte iCloud. Recorda eliminar tot l'historial dels navegadors que utilitzis (Safari, Chrome, Firefox, ...).

- No verificar el seu correcte funcionament: sembla una obvietat, però abans de posar el teu MacBook a la venda, has de comprovar que tot funcioni correctament.

- No realitzar un contracte de compravenda: és previsible que el preu de venda pugui ser elevat, per això sempre és recomanable fer un petit contracte.

NOTA: si no saps com fer-ho, en aquest post t'ho expliquem. (Com fer un contracte de compravenda de segona mà).

I finalment, recorda que a Renuevo (Botiga en línia de segona mà) estem especialitzats en la compra i venda de portàtils MacBook de segona mà, així com tot tipus d'articles Apple. I no oblidis que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Com fer un bon anunci de segona mà (Part 1) i (Part 2)

Com formatar un MacBook de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.