Tot el que has de provar en comprar un Mac de segona mà (Part 3)

Tot el que has de provar en comprar un Mac de segona mà (Part 3)

Un cop analitzat l'iMac i el MacBook Pro, en aquesta 3a entrega ens centrarem en el petit de la família Mac. Avui analitzarem allò que has provar si tens la intenció de comprar un Mac mini de segona mà.

COMPROVAR UN MAC MINI DE SEGONA MÀ

El Mac mini és un ordinador perfecte si no necessites un equip que sigui capaç de realitzar tasques complicades i que necessiten d'un hardware molt potent. Resultarà útil per a tots aquells que busquen un ordinador Mac però no volen gastar massa diners.

Quan vagis a comprar un Mac mini de segona mà hi ha certs aspectes que has de provar abans de comprar-lo. T'enumerem les principals comprovacions a realitzar:

- Sembla obvi, però ha de funcionar: has de comprovar el funcionament del Mac mini. Per a això necessitaràs connectar un monitor/pantalla extern a l'ordinador. Comprova que el sistema OS X arrenca sense problemes i que tot funciona OK.

- Usuari i Password: és important que eliminis o canviïs qualsevol contrasenya d'usuari que pugui tenir el Mac mini de segona mà. Si no la saps parla amb el venedor perquè l'elimini.

- Característiques i especificacions: comprova que són les mateixes que comenta el venedor. Has de comprovar la versió OS X, memòria RAM, processador, capacitat disc dur, targeta gràfica, ...

- Model Mac mini: existeixen diversos models de Mac mini. Comprova i verifica que és el que t'estan venent. Tens més informació sobre com esbrinar el model exacte en (Com saber el model i any de fabricació d'un Mac de segona mà)

- Ports i connexions: és important que provis el funcionament de totes les connexions del Mac mini (USB, Ethernet, HDMI, DVD, sortida altaveus, entrada àudio, ...)

- Connexions inal.làmbriques: no oblidis comprovar que tant el Wi-Fi com el Bluetooth funcionen correctament. Tracta de connectar l'ordinador a una xarxa Wi-Fi i verifica que funciona navegant per internet.

- Teclat + mouse: el més probable és que tant el teclat com el ratolí que acompanyin el Mac mini de segona mà, siguin de la marca Apple. No t'oblidi comprovar qua ambdós funcionen correctament.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre el teu Mac mini de segona mà al millor preu. Tots els nostres ordinadors Mac disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Pots acostar-te a la nostra botiga de Barcelona o si ho prefereixes pots comprar o vendre a través de la nostra botiga online, d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

- Tot el que has de provar en comprar un Mac de segona mà (Part 1)

- Tot el que has de provar en comprar un Mac de segona mà (Part 2)

- Com augmentar la memòria RAM d'un Mac mini de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.