Tot el que has de provar al comprar un Mac de segona mà (Part 2)

Tot el que has de provar al comprar un Mac de segona mà (Part 2)

En aquesta segona part continuem amb els nostres consells sobre ordinadors Mac. Aquesta vegada li toca el torn al MacBook Pro de segona mà i en veure quines són les principals proves que hem de realitzar abans de comprar-lo.

 

QUÈ PROVAR EN UN MACBOOK PRO DE SEGONA MÀ?

 

Les proves i comprovacions que mostrem a continuació, són vàlides per a qualsevol tipus de MacBook Pro de segona mà (13 ", 15", 17 "). T'enumerem les principals i més importants proves a realitzar:

 

1.- Funcionament bàsic del sistema: sense cap dubte, una de les més importants comprovacions. Arrenca el sistema del MacBook Pro i verifica que funciona correctament. Un cop iniciat el sistema operatiu, realitza algunes proves de funcionament del software instal·lat (iTunes, Previsualització, Finder, Safari, ...). Tot ha de funcionar de forma fluida i sense errors.

2.- Model exacte: ja hem comentat diverses vegades que hi ha diversos ordinadors MacBook Pro de segona mà que poden assemblar-se, per la qual cosa és important comprovar que el que anem a comprar és el que ens venen. Disposes de més informació en aquest enllaç (Com saber el model i any de fabricació d'un Mac de segona mà)

3.- Protecció usuari: si el MacBook Pro de segona mà disposa de contrasenya d'usuari, parla amb el venedor perquè la tregui o te la digui.

4.- Teclat: el teclat ha de ser l'espanyol, de manera que presta atenció i que no se't passi per alt. Ha de ser un teclat "qwerty" que contingui les tecles "ñ" i "ç". També és important que verifiquis que totes i cadascuna de les tecles funcionen correctament.

5.- Retroil·luminació teclat: prova que s'encengui en condicions de poca llum.

6.- TouchPad: no solament has de provar que pots moure el punter perfectament. També has de provar el clic, doble clic, botó secundari i els gestos multitáctiles.

7.- Pantalla: verifica que la pantalla funciona correctament, tant el panell LED com la pantalla sencera (en obrir-la s'ha de mantenir ferma en qualsevol posició que la col·loquis, i no ha de caure). Mira que no tingui píxels morts, zones enfosquides o qualsevol altre tipus de fallada.

8.- Altaveus i micro: reprodueix alguna cançó o arxiu d'àudio a màxim volum. Has provar que els altaveus no estiguin "trencats". Aprofita per provar el micròfon.

9.- Ports i connexions: tots els ports del MacBook Pro han de funcionar (USB, Thunderbolt, DVI, minijack, lector targetes, ...)

10.- WiFi i Bluetooth: és una de les proves obligades. Tant el WiFi com el Bluetooth han de funcionar perfectament. Tracta de connectar-te a alguna xarxa WiFi ia qualsevol dispositiu Bluetooth.

11.- Webcam: grava una mica de vídeo i realitza alguna foto.

12.- Bateria: sense cap dubte, un dels elements que més en compte has de tenir. Prova el MacBook Pro desconnectat del corrent i observa si la bateria funciona. Recomanem la lectura d'aquest post (Com comprovar la bateria d'un MacBook Pro de segona mà)

13.- Carregador: connecta'l al portàtil i assegura't que carrega correctament. Observa que el cable no estigui pelat ni presenti empalmaments.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo podràs comprar o vendre el teu MacBook Pro de segona mà, així com qualsevol altre tipus d'ordinador Mac. Tots disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Et convidem a la nostra botiga de Barcelona o si ho prefereixes pots visitar la nostra botiga online on podràs comprar o vendre el teu Mac d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Tot el que has de provar al comprar un Mac de segona mà (Part 1)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.