Quin processador triar al comprar un portàtil de segona mà

Quin processador triar al comprar un portàtil de segona mà

A l'hora de comprar un portàtil de segona mà hi ha diversos factors que poden fer-te dubtar entre un o altre, però sense cap dubte, el factor determinant i deferencial entre un o altre sempre serà el tipus de processador i memòria RAM de què disposi.

Per això, per ajudar-te a dilucidar quin és el que més et convé, en el post d'avui us mostrem alguns de les principals processadors i informació per a que puguis escollir correctament el teu portátil.

TIPUS DE PROCESSADORS (CPU)

Abans de res recorda que a l'hora d'escollir la teva portàtil de segona mà has de tenir molt en compte quin ús penses donar-li, ja que no necessitaràs les mateixes característiques i especificacions per a un portàtil professional qua per un ús domèstic.

Les principals famílies de processadors o CPU (Intel o AMD) per a portàtils són:

- Intel Atom o AMD C: processadors de portàtils petits i senzills i que ofereixen un rendiment bàsic així com un baix consum de bateria. Molt comú a portàtils petits i Chromebooks.

- Intel Pentium / Celeron o AMD E: portàtils de gamma baixa i indicats per realitzar tasques bàsiques com navegar, consultar el correu, xarxes socials, edició de text, aplicacions d'oficina i altres usos ofimàtics.

- Intel Core M3 / M5 / M7: dissenyats per a portàtils de gamma mitjana-baixa i que ofereixen baix consum i baixa temperatura. No requereixen ventiladors per dissipar la calor pel que són molt silenciosos.

- Intel Core i3 / i5 o AMD A6 / AMD A8: els més usats per portàtils de gamma mitjana. Són CPU "tot terreny" que ofereixen un bon rendiment en infinitat de tasques, especialment el i5. Bon equilibri entre rendiment/consum.

- Intel Core i7 o AMD A10: són els més utilitzats pels portàtils de gamma alta. La gamma més potent de processadors pensada per al gaming, edició gràfica i altres tasques exigents. Ofereixen una excel·lent velocitat de treball.

NOTA: un altre dels elements que hauràs de tenir en compte, és el nombre de nuclis del processador.

Aprofitem per informar-te que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) disposem d'un variat estoc en tot tipus d'ordinadors portàtils de segona mà al millor preu i amb 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar o vendre un portàtil usat

Consells per comprar un Ultrabook de segona mà

Com comprovar la pantalla d'un portàtil

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.