Què has de comprovar al comprar un iPad de segona mà

Què has de comprovar al comprar un iPad de segona mà

Un dels dispositius més famós i venut a tot el món és l'iPad. I és sense cap dubte, una de les millors tablets que podem trobar al mercat actual.

Si tu també en vols un, però t'agradaria estalviar una mica de diners en la seva compra, el millor és que acudeixis al mercat d'ocasió. Per això i perquè no t'equivoquis en la teva compra, en el post d'avui et mostrem quines són aquelles coses que sempre has de comprovar al comprar un iPad de segona mà.

 

NOTA: les següents comprobacions son vàlides per a qualsevol model d'iPad de segona mà (iPad, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, ...)

COMPROVACIÓ DE L'IPAD DE SEGONA MÀ

A l'hora de comprar un iPad de segona mà, és important que comprovis que el seu funcionament és el correcte i que no presenta cap tipus de fallada o problema. Ser previngut a l'hora de la compra pot evitar-te futures sorpreses.

Per ajudar-te i que no t'equivoquis al comprar l'iPad, aquestes són algunes de les principals comprovacions que has de fer:

- Comprova que el seu estat visual és el correcte, i que no presenta cops, bonys, ratllades importants o petites ruptures. Fixa't bé el els laterals i en la part posterior.

NOTA: si l'iPad que vas a comprar porta funda, no oblidis retirar-la per a posteriorment realitzar una correcta inspecció visual.

- Inspecciona detingudament la pantalla de l'iPad, per verificar que no presenta fallades. Comprova que la imatge és nítida i que no presenta ombres, píxels morts, ... Verifica que el vidre de la pantalla no estigui trencat i que el seu estat és l'òptim.

- Una de les funcions que més importants és el sistema tàctil de l'iPad. Comprova'l prement en diverses de les zones de la pantalla.

- Prova la càmera de l'iPad i verifica que pots fer tant fotos com vídeos. No oblidis que també has de provar la càmera davantera. Aprofita per fer alguna foto amb el flaix activat i comprova que funciona bé.

NOTA: per a més seguretat, fes una foto o vídeo i passa'l a l'ordinador. Comprova que la qualitat és l'adequada i que les fotos no presenten defectes.

- Comprova que l'iPad de segona mà no estigui bloquejat (IMEI o iCloud)

- Si l'iPad té algun tipus de contrasenya (PIN o Touch ID), recorda que has esborrar-la i posar-ne una que puguis recordar. Si no la saps, hauràs de preguntar-la al venedor.

- Prova que el Wi-Fi i el Bluetooth funcionin correctament. Localitza una xarxa i prova de connectar-te a ella. Si no funciona com cal, hauràs de desestimar la seva compra.

- Una altra de les comprovacions és la que afecta el sistema d'àudio de l'iPad, és a dir, a l'altaveu i del micròfon. Per comprovar-ho, grava un vídeo en el que hi hagi so i després reprodueix-lo.

- Comprova que tots els botons de l'iPad funciona bé (botons volum, botó Home, botó Apagat / Encesa).

- No oblidis comprovar que l'iPad carrega correctament. Endolla'l al corrent mitjançant el carregador i verifica que carrega bé.

Aprofitem per recomanar-te un altre dels nostres posts, en el que t'informem sobre com pots deixar l'iPad de segona mà com a nou, és a dir, amb la seva configuració original de fàbrica. Pots llegir-lo a "Com fer un hard reset o formatació a un iPad de segona mà"

Finalment, recorda que a Re-Nuevo podràs comprar o vendre el teu iPad de segona mà al millor preu. A més oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en totes les compres que puguis fer a la nostra botiga.

No deixis de visitar la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Com treure la contrasenya d'un iPad de segona mà

Com netejar una iPad de segona mà

Com comprovar la bateria d'un iPad de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.