Què fer abans de vendre un portàtil Asus de segona mà?

Què fer abans de vendre un portàtil Asus de segona mà?

Clic aquí per vendre un portàtil Asus.

Hi ha certs aspectes als quals has de prestar atenció i certs passos que és aconsellable realitzar perquè puguis vendre un ordinador portàtil Asus de segona mà al millor preu. En el post d'avui i per ajudar-te en la teva venda, et mostrem alguns consells i recomanacions amb tot el que has de fer abans de vendre'n un.

VENDRE UN PORTÀTIL ASUS DE SEGONA MÀ

Estem davant d'una de les marques de portàtils amb major presència al mercat actual; no en va Asus és un dels principals fabricants de portàtils de tot el món, estant especialitzat en la venda de portàtils de tot tipus i per a infinitat d'usuaris. Asus compta amb portàtils dissenyats per a oficina, ofimàtica simple, disseny gràfic, multimèdia, estacions de treball o Workstation, Gaming, Ultrabooks, portàtils 2 en 1, ...).

Així mateix també és una de les marques amb més presència i volum de vendes en el mercat d'ocasió, pel que no hauries de tenir massa problemes per realitzar la seva venda. Però si vols fer la teva venda al millor preu, de forma ràpida i fàcil, llavors si que és important que tinguis en compte alguns consells.

A continuació et mostrem els de major importància i rellevància:

- El portàtil ha de funcionar bé: verifica que el teu portàtil Asus funciona correctament i que no s'aprecien errors. Comprova l'inici, càrrega del Sistema Operatiu, funcionament general, càmera web, sistema d'àudio, WiFi i Bluetooth, ports i connexions, ...

- Deixa'l net: abans de procedir a vendre'l, és important que facis una neteja exhaustiva del teu portàtil. Realitza una neteja de totes i cadascuna de les parts del portàtil. Si disposa d'alguna enganxina no dubtis a retirar-la.

NOTA: disposes de més informació a "Com tenir cura i netejar un portàtil".

- Comprova la pantalla: especial atenció al fet que el panell de la pantalla estigui en bon estat i en que el sistema de frontissa de la pantalla funcioni correctament. Fixa't que la pantalla no presenti errors de funcionament (zones fosques, píxels morts, ...).

- Elimina el password d'usuari: sempre has de vendre el portàtil sense cap tipus de contrasenya.

- Formatar-lo: sens dubte aquesta és la millor de les recomanacions. Mitjançant un simple formateig aconseguiràs deixar el portàtil Asus com si fos nou i amb tota la configuració original de fàbrica. El futur comprador tindrà la sensació d'estrenar portàtil.

- Esborrar informació personal: mitjançant el formateig no serà necessari tenir en compte aquest aspecte, ja que s'eliminarà tota la informació del disc dur. Però si no saps com fer-ho, si que és recomanable que esborris i eliminis tot tipus d'informació personal que puguis tenir en el portàtil. Elimina comptes d'usuari (Google, Facebook, Instagram, Dropbox, ...), fotografies, vídeos, documents, ... Abans de fer-ho recorda realitzar un backup o còpia de seguretat.

- Bateria i carregador: comprova que el portàtil càrrega bé i que la durada de la bateria és l'adequada. Recorda lliurar el teu portàtil al costat de l'carregador de bateria.

- El Preu: busca per internet el teu mateix model de portàtil Asus de segona mà (amb les mateixes especificacions) i mira el preu pel qual l'està venent la "competència". D'aquesta manera podràs establir un preu que sigui competitiu i atractiu.

No oblidis que a Renuevo (Botiga de segona mà) estem especialitzats en la compra de tot tipus d'ordinadors portàtils de les millors marques. Comprem portàtils Asus, HP, Dell, Apple, Acer, Toshiba, MSI, Lenovo, ... a el millor preu i amb la màxima garantia. Paguem a l'instant.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.