Què fer abans de vendre un ordinador portàtil MSI

Què fer abans de vendre un ordinador portàtil MSI

Vendre un portàtil Gaming MSI que ja no fas servir al mercat d'ocasió. és un mètode de recuperar part de la inversió que vas realitzar en el seu dia al comprar-lo nou. Així mateix també et resultarà útil en el cas que vulguis substituir-lo per un de més nou i potent.

Per a realitzar la venda amb totes les garanties, hauràs de tenir en compte certs aspectes i realitzar diversos passos. En el post d'avui et mostrem tot allò que sempre hauràs de fer abans de vendre un portàtil MSI de segona mà.

NOTA: consells vàlids per a qualsevol model de portàtil MSI (sèrie GT, GS, GE, GP, GL, GF, GV, Edicions Limitades i altres models).

CONSELLS DE VENDA

Donem per fet que tens la intenció d'acudir a internet per realitzar la venda del teu portàtil, sens dubte la forma més fàcil i amb més garanties d'èxit per aconseguir vendre’l.

Com sempre recomanem a l'hora de vendre un portàtil de segona mà, la principal recomanació passa per deixar-lo en el millor estat possible i que el comprador senti com si l’estigués estrenant ell.

Per a això, els principals consells de compra per vendre el teu portàtil MSI són els següents:

1.- Neteja externa: has de deixar-lo ben net i en perfectes condicions visuals. Neteja el portàtil per totes les seves parts, prestant especial atenció al teclat i la pantalla. Un altre dels punts que cal revisar és el trackpad. Si disposes d'alguna adhesiu en el portàtil, no oblidis retirar-lo.

2.- Neteja "interna": si vols literalment deixar-lo com a nou i amb la seva configuració original de fàbrica, la millor de les opcions és formatar-lo. D'aquesta manera aconseguiràs esborrar-ho tot i que el futur propietari "estreni" portàtil. Si no saps com realitzar un formateig, no oblidis esborrar tots els teus arxius personals (documents, fotos, vídeos, ...), així com totes aquelles configuracions i serveis que puguis tenir en el portàtil. Per esborrar-ho tot d'una forma fàcil, pots crear un nou usuari (administrador) i un cop fet això, esborrar el teu.

3.- Especificacions sobre el teu portàtil: has de donar la màxima informació possible al comprador. Per a això hauràs de buscar el model exacte del teu portàtil MSI, així com totes les seves especificacions (RAM, processador, targeta gràfica, disc dur, resolució pantalla, ...)

4.- El seu funcionament: abans de vendre’l has de saber si el funcionament del portàtil és l'òptim. Comprova i verifíca-ho abans de desfer-te d'ell. D'aquesta manera tindràs informació de cara a hipotètiques reclamacions un cop ja l'hagis venut. Presta especial atenció al teclat, a la pantalla, altaveus i bateria.

5.- Anunci de venda (textos i fotos): has de fer un bon anunci perquè destaqui per sobre dels altres. Fes títols i descripcions de qualitat i sense faltes ortogràfiques. Has d'especificar el model i especificacions tècniques del teu portàtil MSI de segona mà. No oblidis mostrar la mida de la pantalla. Així mateix hauràs de realitzar diverses fotografies i que aquestes siguin de qualitat i ben il·luminades. Tingues en compte que una bones fotos t'ajudaran a augmentar les teves probabilitats de venda.

6.- Preu competitiu: cerca per internet (en el mercat d'ocasió) a quin preu s'està venent el teu mateix portàtil. D'aquesta manera podràs posar un preu ni molt barat ni molt car. No oblidis que un dels factors que també determinarà el preu de venda és el seu estat de conservació.

Acabem recordant-te que a la nostra botiga online estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de portàtils de segona mà. Comprem i venem ordinadors MSI, Asus, HP, Acer, Dell, Toshiba, ... al millor preu i oferint-te la màxima de les garanties. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.