Què comprovar en comprar un portàtil ASUS de segona mà (Part 2)

Què comprovar en comprar un portàtil ASUS de segona mà (Part 2)

Clic aquí per comprar un portàtil Asus.

A la primera part d'aquest post vàrem compartir amb tu (a mode informatiu) els diferents models de portàtils Asus que pots comprar, per ofereix-te unes pautes per triar el model més idoni segons les teves necessitats.

En canvi, en el post d'avui volem oferir-te una sèrie de consells i recomanacions sobre tot el que hauries de comprovar si vols comprar un portàtil Asus de segona mà, per assegurar-te que el seu funcionament és l'òptim.

CONSELLS DE COMPRA

Encara que existeixen moltes i variades proves de funcionament, ens centrarem en tots aquells aspectes bàsics que sempre hauràs de tenir en compte i que afecten tant al seu estat com al seu funcionament.

Les principals comprovacions i verificacions a realitzar són:

1.- El seu estat visual: fixa't en l'estat de conservació del portàtil Asus i presta atenció al fet que no presenti desperfectes, ratllades importants, o petites ruptures. Si disposa d'adhesius és recomanable que els retiris per verificar que no amaga algun tipus de desperfecte. Mira-ho bé per totes i cadascuna de les seves parts.

2.- Sense contrasenyes: el portàtil ha d'estar sense cap tipus de password o contrasenya i has de poder arrencar el sistema sense cap dificultat. Si en disposa d'alguna, sol·licita al venedor que l'elimini.

3.- Arrencada i funcionament general: encén el portàtil i assegura't que no hi hagi errors durant el procés d'arrencada. Així mateix, un cop iniciat el sistema, prova a treballar una estona amb ell, per comprovar que no hi hagi errors de funcionament.

4.- Especificacions: comprova que les característiques tècniques del portàtil Asus són les que indica el venedor i que s'adapten a les teves necessitats. Fixa't en el processador, la memòria RAM, el tipus de disc dur i la seva capacitat, ...

5.- Teclat i trackpad: prova’ls tots dos i assegura't que totes les tecles funcionen bé. Fixa't que el teclat sigui l'espanyol (tecla ñ i ç). Un desgast o esborrat excessiu de les lletres o números de les tecles indicará moltes hores de funcionament.

6.- La pantalla: presta intenció a la pantalla del portàtil Asus de segona mà i comprova que no presenta ratllades, píxels morts, taques, ...

NOTA: per a una correcta i exhaustiva comprovació et recomanem la lectura de "Com comprovar la pantalla d'un portàtil Asus de segona mà".

7.- Wi-FI i Bluetooth: les dues connexions han de funcionar. El nostre consell és que les provis totes dues.

8.- La bateria: la bateria d'un portàtil Asus va deteriorant-se amb el pas del temps, per això és important que comprovis que el portàtil càrrega correctament i que la seva durada de funcionament és la correcta i que no es consumeix tota la bateria en pocs minuts, senyal que indicaria que la bateria està en mal estat i necessita ser substituïda per una de nova.

NOTA: trobaràs més informació a "Comprovació de la bateria d'un portàtil de segona mà".

9.- Altres aspectes a verificar: no oblidis comprovar les connexions (USB, HDMI, ...), el lector DVD (en cas de tenir-lo), la càmera web, el sistema d'àudio (altaveus i micro), sistema de ventilació (ventilador), que no hi hagi un sobreescalfament mentre funciona el portàtil, ...

Finalment, no oblidis que a la nostra botiga online pots comprar o vendre tot tipus de portàtils de segona mà d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense haver de moure't de casa. Comprem i venem ordinadors portàtils de les millors marques i oferim la màxima de les garanties.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Què comprovar al comprar un portàtil Asus de segona mà (Part 1)

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.