Què comprovar abans de comprar un portàtil Windows de segona mà

Què comprovar abans de comprar un portàtil Windows de segona mà

Una cosa que pot tirar-nos cap enradera a l’hora de comprar un portàtil de segona mà és l’inseguretat que pot generar-nos no conèixer l’ús previ que ha li han fet, si s’ha cuida’t i com ens afectaria a nosaltres a l’hora de fer-lo servir. 

Aquesta incertesa que ens provoca el no poder veure en profunditat els errors que pugui tenir, pot fer-nos perdre una gran oportunitat ja que en el negoci de segona mà no trobem productes en gran volum, sinó unitats concretes de cada article. 

Veure ordinadors de segona mà fent click aquí.

Entenem lo important que és saber lo que estàs comprant, per això avui et direm què és el que has de tenir present abans d’adquirir un portàtil de segona mà

1-Estat: 

L’estat del hardware (la carcassa) és important veure que no tingui cops ni arraps. Especialment t’has de fixar bé en les cantonades a on els equips són més susceptibles de tenir abonyegadureso marques. Un cop sempre és una senyal d’un possible problema futur ja que no sabem què va poder haver afecta internament.

Consell número 1: fíxa’t que estigui en el millor estat visible possible. 

2-Bateria 

Un altre tema de controvèrsia és l’estat de la bateria, supervisa que tots els ports ebin corrent i que l’indicador de càrrega a la pantalla s’activi. Altre qüestió fonamental és saber la deterioració de la bateria, per comprovar això hem d’entrar al terminal: 

Windows + R → escribim cmd i premem enter → Una vegada dins escriurem el següent comanament: powercfg /batteryreport i clickem enter → Ens apareixerà n enllaç, el copiem al nostre navegador i visualitzarem l’informe de la bateria:

Aquests números que veurem ens indiquen la capacitat màxima de la bateria i el seu nivell de deterioració (el veurem com nº + mWh). Per exemple, si la bateria està dissenyada per tenir 24.000 mWh i la seva capacitat màxima actual és de 21.200mWh. Debem dividir la capacitat actual per la capacitat dissenyada i multiplicar per 100 per obtindre el porcentatge de capacitat. En aquest cas ens donaria 88%.

Consell número 2: no compris portàtils amb bateries de menys del 75% de capacitat. 

3-Preu 

Es fàcil deixar-se portar pel fet que al ser de segona mà és més barato, Però quant més? Per esbrinar-ho el preu real del nostre portàtil hem de saber comparar, una vegada coneguem els requeriments de hardware que necessitem és hora de posar-se a buscar preus, fíxa’t en quant el venen els distribuidors i intermediaris. Al escollir un ordinador de segona mà has de treure-li varis números: 

            Impostos, mínim el 20% del pre és d’impostos però al comprar-lo de segona mà aquests impostos ja s’han cobrat a la primera compra del producte, amb el que aquest import has de descomptar-lo. 

            Valor, una vegada el portàtil s’ha fet servir perd al menys un 10% del valor del mercat.           

4-Verificació 

Important si ja has vist el portàtil que vols, has quedat amb el venedor i et disposes a fer-li la revisió general, és primordial que verifiquis les seves principals característiques: CPU, Memòria RAM, Disc dur, GPU.

Amb el comeandament Ctrl + alt + Esc entres a l’administrador de tasques, vas a la segona pestanya a on posa rendiment i comproves que el portàtil té característiques acord a l’anunci i el preu.

Consell número 4: comprova sempre que les característiques del hardware corresponguin al que vas a comprar. 

Ara ja sí, ja pots adquirir aquell ordinador que tens en ment. Tingues en compta que sempre és recomanable comprar a un lloc de confiança com Renuevo, a on podràs rebre assessorament, període de prova i garantia d’un any. 

 

Com sempre Renuevo, la teva botiga online de segona mà.

Jorge. 

Potser t’interessi: 

Com vendre el meu portàtil de segona mà a Renuevo? 

3 portàtils amb preus renovats



Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.