Ordinadors portàtils de segona mà per a estudiants

Ordinadors portàtils de segona mà per a estudiants

Si estàs pensant en comprar un portàtil per al teu nou curs que recentment començarà i no vols gastar-te massa diners, una molt bona opció és comprar un de segona mà. D'aquesta manera aconseguiràs estalviar una important quantitat de diners.

Per facilitar-te la tasca i que puguis comprar el teu, et convidem a visitar la nostra botiga en línia en la qual trobaràs tot tipus d'ordinadors portàtils per a estudiants de les millors marques (HP, Lenovo, Asus, Acer, Dell, Microsoft, LG, .. .).

PORTÀTILS PER A ESTUDIANTS

A Renuevo comptem amb un elevat estoc en portàtils per a estudiants, que permeten adaptar-se a tot tipus de nivell d'estudis i que s'adapten a tot tipus de necessitats (portàtils bàsics i ofimàtics, portàtils estació de treball, portàtils gaming, portàtils ultrabook, portàtils potents,. ..)

Disposem de portàtils indicats per a estudis de primària, secundària (ESO), Batxillerat, estudis universitaris, formació professional, cicles formatius de grau mitjà i superior, màsters i postgraus, ...

Tots els nostres portàtils han estat comprovats i verificats tant a nivell estètic com de funcionament, i per a una major tranquil·litat tots han estat formatats perquè el portàtil estigui en òptimes condicions de funcionament.

Així mateix, tots els nostres portàtils de segona mà per a estudiants compten amb 15 Dies de Prova i 1 Any de Garantia.

A continuació t'enumerem una sèrie de consells, recomanacions i enllaços que creiem et seran d'utilitat en cas que vagis a comprar un d'aquests portàtils en el mercat d'ocasió:

- Consells per comprar un portàtil de segona mà per a estudiants

- Què comprovar al comprar un portàtil d'ocasió

- Comprar ordinadors portàtils de segona mà

- Comprar portàtils MacBook de segona mà

No desaprofitis l'oportunitat d'entrar en Renuevo.es per comprar i vendre tot tipus d'articles informàtics de segona mà de forma fàcil i ràpida. Comprem i venem ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils, ordinadors Apple (MacBook, iMac, ...), monitors, accessoris informàtics, ... a el millor preu. Oferim la màxima garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.