En què fixar-se a l'hora de comprar un ordinador Gaming de segona mà

En què fixar-se a l'hora de comprar un ordinador Gaming de segona mà

Encara són molts els que consideren que l'experiència de joc en un ordinador de sobretaula PC és superior a la que pugui oferir-te una consola tradicional. Si ets un d'ells, i estàs buscant un ordinador en el mercat d'ocasió per poder jugar, no deixis de llegir aquest article.

En el post d'avui et mostrem un seguit de consells i recomanacions sobre tot el que has de tenir en compte a l'hora de comprar un ordinador Gaming de segona mà.

NOTA: hi ha models dissenyats específicament per jugar com ara el Lenovo Legion, Medion Erazer, MSI Aegis, MSI Trident, MSI Nightblade, MSI Infinite, HP Omen, Dell Alienware, Medion Akoya, ... i altres ordinadors muntats per peces amb configuracions específiques per gamers .

ORDINADORS PC GAMING

No tots els PC són idèntics ni han estat fabricats per realitzar les mateixes tasques. Per poder gaudir jugant amb un PC, serà important que l'ordinador estigui enfocat al Gaming.

Els ordinadors Gaming de segona mà han estat configurats per poder moure els gràfics de qualsevol joc d'una forma fluida i que l'experiència d'usuari sigui la més alta possible. Per això, anar al mercat de segona mà serà una excel·lent forma d'estalviar diners en la seva compra, ja que nous solen ser ordinadors PC de preu elevat.

Per garantir que no t'equivoquis en la teva compra, hi ha certs aspectes en què hauràs de fixar-te, així com algunes comprovacions bàsiques a realitzar. A continuació et mostrem els consells de compra de més rellevància:

1.- La configuració: abans de res és vital verificar que l'ordinador PC compleixi amb tots els requisits i especificacions tècniques que necessites. Hauràs de tenir present el tipus de processador, la memòria RAM, el tipus i capacitat de disc dur, targeta de so, ... i sobretot la targeta gràfica de l'ordinador. En aquest aspecte és recomanable no quedar-te just pel que fa a la configuració escollida. Actualment i per millorar el rendiment general, recomanem comprar ordinadors amb discs durs sòlids (SSD).

2.- Connexions (entrades i sortides): comprova que el PC Gaming de segona mà disposa de totes les connexions que puguis necessitar (HDMI, DVI, Thunderbolt, USB 3.0, DisplayPort, ...). També és recomanable provar que totes funcionin correctament.

3.- L'estat de conservació: fixa't en totes i cadascuna de les parts del PC Gaming. Tingues en compte que al tractar-se d'un ordinador de segona mà pot presentar ratllades, cops, petites ruptures, ... Comprova també que l'ordinador no estigui excessivament brut (connexions, zona de la ventilació, ...). Si disposa de moltes adhesius sol·licita al venedor que les retiri, ja que podrien amagar petits defectes.

4.- S.O de 64 bits: comprova i verifica que el sistema operatiu (previsiblement Windows) sigui de 64 bits. Si no és així l'ordinador no serà capaç d'assolir el seu potencial ni d'usar tota la memòria RAM.

5.- Sol·licita el seu formateig: encara que no és imprescindible, perquè l'ordinador funcioni el millor possible, és recomanable que estigui formatat per eliminar tot tipus d'arxius escombraries, virus, ... No dubtis a sol·licitar-ho al venedor.

6.- Arrencada i funcionament: connecta'l al corrent i a un monitor i comprova que funciona correctament. Executa algunes aplicacions i jocs per verificar que no hi hagi errors. Aprofita per comprovar que l'àudio funciona bé.

7.- Elimina passwords: pregunta al venedor si l'ordinador Gaming disposa d'alguna contrasenya. Si és així sol·licita que l'elimini.

8.- Sistema de ventilació: aprofita per deixar algun joc potent funcionant i verifica que al cap d'una estona (quan l'ordinador es calenta) es posa en marxa el ventilador o ventiladors. D'aquesta manera t'asseguraràs que el sistema de ventilació funciona de forma òptima.

9.- Connexions inalàmbriques: no oblidis comprovar el funcionament del Wi-Fi i del Bluetooth.

10.- Teclat i ratolí: sempre han d'acompanyar a l'ordinador i evidentment també han d'estar en bon estat. Comprova-ho.

Finalment, recorda que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) estem especialitzat en la compra i venda de tot tipus d'ordinadors PC i portàtils Gaming al millor preu. I no oblidis que tots els nostres articles disposen de 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Que he de tenir en compte a l'hora de comprar un portàtil Gaming usat

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.