Consells per vendre un Ultrabook de segona mà

Consells per vendre un Ultrabook de segona mà

Clic aquí per vendre el teu ultrabook de segona mà.

Des de fa uns anys que els portàtils ultrabook han guanyat en quota de mercat, pel que la seva demanda tant en el mercat nou com en el d'ocasió, ha augmentat de forma considerable.

Així que ja saps, si en disposes d'un i vols guanyar una mica de diners, una molt bona forma de treure-li rendibilitat és venent-lo. Per ajudar-te, en el post d'avui et mostrem alguns interessants consells que et seran d'utilitat per vendre el teu Ultrabook de segona mà al millor preu.

VENDRE UN ULTRABOOK DE SEGONA MÀ

Els ultrabooks són un tipus de portàtils, la principal característica dels quals és que són extremadament lleugers, prims i enfocats a un usuari que cerca un portàtil amb una elevada mobilitat. Sens dubte, els ultrabooks són ideals per a professionals que necessiten del seu portàtil en qualsevol moment, viatgers, ...

El preu d'un portàtil ultrabook de gamma mitjana o alta sol ser elevat, pel que abans de vendre el teu, hauràs de tenir en compte una sèrie de factors que t'ajudaran a vendre’l de forma ràpida i a un preu més que correcte.

A continuació et mostrem els principals aspectes que hauràs de fer abans de vendre un ultrabook de segona mà:

- Neteja'l bé i deixa’l en òptim estat: el teu ultrabook ha d'estar en perfecte estat de conservació i amb una molt bona aparença. Tingues present que es tracta d'un article usat, la neteja del mateix és bàsica per transmetre garantia i confiança. Neteja bé la pantalla, el teclat, ports i connexions, retira adhesius (si els té), ...

- Prova que tot funcioni: abans de vendre el teu ultrabook i per evitar futures reclamacions, és recomanable que verifiquis que tot funciona correctament. Realitza una prova de funcionament general.

- Còpia de seguretat: fes un "backup" de tota la informació que puguis tenir en el disc dur del portàtil i que no vulguis perdre (fotos, vídeos, documents, arxius, ...).

- Rapidesa de venda: si estàs pensant en veure la teva ultrabook de segona mà, no deixis passar ni un segon més. Publica el teu anunci de venda o contacta amb qualsevol botiga de segona mà per vendre’l a la major rapidesa possible. Tingues present que a mesura que vagi passant el temps, el seu preu de venda també haurà d'anar baixant.

- Elimina tots els teus comptes i contrasenyes: una molt bona opció és crear un nou compte d'usuari (sense password) i eliminar el teu. D'aquesta manera eliminaràs tota la

teva informació personal. Si no saps fer-ho o no tens temps, si que és important que com a mínim eliminis tots aquells documents personals que puguis tenir. També és important que entris a tots els teus navegadors i elimines tota la informació de navegació (historial, contrasenyes, comptes, galetes, ...). Si disposes d'algun client de correu (Microsoft Outlook, Mail Mac, Thunderbird, Postbox,) no oblidis eliminar els teus email, comptes, configuracions.

- Formata'l: sens dubte, formatar el teu ultrabook abans de vendre’l, és el millor que pots fer. D'aquesta manera aconseguiràs deixar el portàtil com a nou i amb la seva configuració original de fàbrica; cosa que el possible comprador agrairà i molt.

- Preu de venda correcte: abans de vendre el teu ultrabook, has de buscar informació sobre quin és el seu preu de venda més encertat. D'aquesta forma el teu preu no serà ni massa alt ni baix. Pot resultar-te útil buscar el mateix model de ultrabook de segona mà en webs com Ebay o Amazon i fixar-te en l'apartat de venuts. D'aquesta manera sabràs el preu real pel qual finalment es va vendre un portàtil igual al teu.

- Anunci de qualitat: una molt bona opció és vendre el teu ultrabook en una botiga de segona mà, per d'aquesta manera no haver de preocupar-te de res (rebre trucades, quedar amb possibles compradors, ...). Però si prefereixes fer servir algunes de les plataformes de segona mà existents, és important que facis un bon anunci (sense faltes ortogràfiques, fotos de qualitat, ...).

- Accessoris i caixa original: si disposes de la caixa original, així com alguns accessoris (carregador, funda, ratolí o mouse, ...) no deixis de adjuntar-los al costat del ultrabook. D'aquesta manera aconseguiràs fer més atractiu el teu producte i augmentaran les teves probabilitats de venda.

NOTA: a mode informatiu alguns dels ultrabooks de segona mà més venuts són MacBook Air, MacBook Pro 13 ", Microsoft Surface, Lenovo Thinkpad, Dell XPS 13", Asus Zenbook, LG Gram, Lenovo Ioga 3 Pro, HP EliteBook, ...

Finalment, aprofitem per recordar-te que a Renuevo estem especialitzats en la compra de tot tipus d'ordinadors portàtils de segona mà al millor preu i amb total garantia. I no oblidis que recollim el producte per el teu domicili i que paguem a 24H. des que vam rebre el teu producte a les nostres instal·lacions.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.