Consells per comprar una tablet Android de segona mà (Part 2)

Consells per comprar una tablet Android de segona mà (Part 2)

A l'anterior part d'aquest article, us vàrem deixar amb un seguit de consells i recomanacions sobre quina hauria de ser la tablet usada que compressis, atenent les seves característiques, especificacions i funcions.

Avui en canvi, ens centrarem en tot allò que has de comprovar, per verificar que el funcionament de la tablet Android de segona mà que vols comprar és l'òptim.

 

NOTA: pots llegir la primera part d'aquest post a "Consells per comprar una tablet Android de segona mà (Part 1)"

COMPROVACIÓ D'UNA TABLET ANDROID DE SEGONA MÀ

Comprar una tablet (o tauleta) de segona mà permet estalviar-te diners, però perquè la teva compra sigui tot un èxit hauràs de tenir en compte una sèrie d'aspectes. Les principals comprovacions a realitzar, són les següents:

- Estat de conservació: fixa't bé en quin estat es troba la tablet. Evita comprar aquelles unitats que presentin ratllades, cops o petites ruptures. Presta atenció a totes les parts de la tauleta (laterals, marc pantalla, part posterior, ...)

- Inici sistema i funcionament: encén la tablet i verifica que el funcionament general del sistema és el correcte. Prova diferents aplicacions per assegurar-te que tot funciona bé.

- Pantalla: estigués aten a la pantalla i comprova que no presenta cap tipus d'anomalia. Comprova que no trobis zones fosques, ombres, píxels morts, ... Aprofita per provar la pantalla amb diferents intensitats de brillantor.

- Sistema tàctil: pren-te el teu temps per provar que el sistema tàctil de la pantalla funciona de manera òptima. Prem en diferents zones de la pantalla, prova a fer zoom in/out en una foto, ...

- Targeta SIM: si la tablet de segona mà disposa de 3G o 4G, hauràs d'introduir una targeta SIM i provar que el sistema funciona bé.

- Constrasenya o password: recorda que sempre has de verificar que la tablet no disposi de contrasenya. Si en disposa d'una, hauràs de demanar-la al venedor i esborrar-la o canviar-la per una de nova.

- Targeta de memòria: la majoria de tablets (per no dir totes) disposen de la possibilitat d'afegir una targeta MicroSD. Introdueix una targeta i comprova que funciona.

- Botons: no oblidis provar tots els botons (botó Home, botó Encesa/Apagada, botons volum, ...)

- Connexions inalàmbriques: és molt recomanable que sempre provis tant el WI-FI com el Bluetooth. Prova a connectar-te a alguna de les xarxes que tinguis al teu abast i verifica que la tablet es connecta.

- Connectors (USB, mini HDMI, ...): prova totes i cadascuna de les possibles connectors que tingui la tablet (mincro-USB, mini HDMI, auriculars, ...)

- Càmera de fotos i vídeo: sempre heu de provar les dues funcions (foto i vídeo). Presta atenció a comprovar que tot funcioni bé i que les fotos o vídeos que facis es realitzen correctament (fixa't en què no hagin taques en les imatges). Prova a realitzar fotos en què necessitis el flaix i verifica que també funciona.

- Sistema d'àudio: tant els altaveus com el micròfon han de funcionar correctament. Per comprovar el seu funcionament, grava un vídeo (amb so) i després reprodueix-lo.

- Bateria: mai oblidis de realitzar aquesta comprovació i assegura't que la bateria no estigui espatllada. Connecta el carregador al corrent i verifica que tot funciona. Per verificar que la bateria no s'esgota massa ràpid, pren nota de la quantitat de bateria que tens, desconecta la tablet de la corrent, posa a reproduir un vídeo o pel·lícula i al cap de 10 minuts comprova novament la càrrega de la bateria. Hauria d'haver disminuït però no de forma alarmant.

- Preu: consulta el preu de la mateixa tablet Android de segona mà que vagis a comprar en altres botigues, webs, plataformes, ... de segona mà. El preu hauria de ser "semblant". Si la tablet disposa d'un preu moltíssim més econòmic, possiblement signifiqui que no funciona correctament o que és d'origen il·lícit.

- Garantia: recomanem que sempre compris la teva tablet de segona mà en botigues o webs que siguin de la teva confiança i que ofereixin algun tipus de garantia. Sigui com sigui, no oblidis mai demanar el tiquet o factura de compra.

I no oblidis que a la nostra botiga online (Botiga de Segona Mà), pots comprar o vendre tablets de segona mà al millor preu. A més, recorda que oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres productes.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Què fer abans de vendre un tablet de segona mà

Consells per comprar una Samsung Galaxy Tab de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.