Consells per vendre un portàtil gaming MSI de segona mà

Consells per vendre un portàtil gaming MSI de segona mà

Un dels productes que més acceptació estan tenint en el mercat de segona mà són els portàtils Gaming MSI, és a dir aquells especialment dissenyats per jugar.

Si en disposes d'un i vols vendre'l per així guanyar una mica de diners, en el posts d'avui et mostrem alguns consells i recomanacions perquè puguis fer-ho amb total èxit.

VENDRE UN PORTATIL MSI DE SEGONA MÀ

Micro-Star Internacional, majorment coneguda per les seves sigles MSI, és un dels principals fabricants pel que fa a ordinadors portàtils gaming. Sens dubte, és una de les marques més buscades per qualsevol gamer.

Aquest fet, t’afavorirà i molt a l'hora d'intentar vendre’l al mercat de segona mà, ja que a priori serà un producte molt buscat. Tot i això, per millorar les teves probabilitats de venda i per poder-ho fer a un preu elevat, hi ha certs aspectes que hauràs de tenir en compte.

A continuació et mostrem els que creiem són de major importància:

- Deixa’l ben net: és important que el teu portàtil transmeti garantia i un bon funcionament, per això és vital que es trobi en perfectes condicions de conservació i ben net. Abans de vendre’l és recomanable que el netegis bé. Especial atenció a la pantalla i al teclat.

NOTA: disposes d'info sobre com fer-ho en "Com netejar un ordinador portàtil usat".

- Retira adhesius o pegatines: molts gamers adoren posar algun tipus d’adhesiu/s en el seu portàtil. Si ets un d'ells, recorda retirar-los abans de vendre’l.

- Esborra tot tipus d'informació personal: elimina totes les teves fotos, vídeos i documents personals. Així mateix, elimina qualsevol tipus de configuració i passwords que puguis tenir en el portàtil (Gmail, Hotmail, Facebook, Twitter, ...). Això si, recorda que abans d'esborrar res has de fer un backup (o còpia de seguretat) de tot el que vulguis conservar.

- Formata'l: abans de vendre un ordinador (portàtil o de sobretaula) sempre és recomanable que facis un formateig del mateix per deixar-lo amb la seva configuració original de fàbrica. El futur comprador ho agrairà ja que serà com estrenar portàtil.

- Quin model exacte tens: no tots els portàtils MSI (Gaming) són idèntics, ja que al mercat hi ha diverses sèries i models. Les principals sèries són la GT, GS, GE, GP i GL. Així mateix, és important que sàpigues que configuració exacta té el teu portàtil (processador, memòria RAM, targeta gràfica, disc dur, ...) ja que entre una o altra pot haver grans diferències econòmiques.

- Busca el seu preu de segona mà: entra en alguna web o plataforma de segona mà (eBay, Amazon, Wallapop, Vibbo, ...) a la recerca del seu preu de venda. Sempre que puguis entra a l'apartat de "venuts", per així veure els preus reals que finalment s'ha pagat per ells. D'aquesta manera podràs posar un preu de venda competitiu.

- ¿Vendre a botiga o a un particular?: a l'hora de vendre el teu portàtil MSI de segona mà disposes d'aquestes 2 opcions. Si el vens a un particular sempre podràs aconseguir una mica més de diners. Però si prefereixes vendre’l en alguna botiga de segona mà, t'estalviaràs haver de realitzar un anunci, fotos, rebre trucades de possibles compradors, quedar per ensenyar-lo, ...

- Elabora un bona anunci de venda: a l'hora de vendre el teu portàtil MSI és important que facis un anunci de qualitat. Redacta un bon text sense faltes d'ortografia, descriu quin és l'estat de conservació i realitza fotografies de qualitat.

- Afegeix tots els accessoris possibles: és recomanable que anyades tots els accessoris possibles per fer que l'article sigui més atractiu. Accessoris com funda, jocs, maletí transport, ratolí, ... faran que els teus probabilitats de venda augmentin.

Finalment, et convidem a visitar la nostra secció "Vull Vendre" en la que podràs vendre online tota classe de portàtils de segona mà, així com un altre tipus de productes. Ven tot el que ja no facis servir i rep els teus diners en 24H.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Vendre un portàtil de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.