Consells per comprar un portàtil de segona mà per a estudiants (Part 1)

Consells per comprar un portàtil de segona mà per a estudiants (Part 1)

En breu començarà el curs escolar i potser estiguis pensant en comprar un portàtil perquè el teu fill/a pugui utilitzar-lo a l'escola. Si és així i t'agradaria estalviar una mica de diners, una molt bona opció és acudir al mercat de segona mà.

Per això, en el post d'avui et mostrarem alguns consells i recomanacions perquè puguis triar i comprar un portàtil de segona mà per a estudiants.

PORTÀTILS PER A ESTUDIANTS

Per diferenciar una mica el tipus d'ordinador que has de comprar entre tota l'oferta que pots trobar actualment, en aquest post ens centrarem en aquells portàtils de segona mà per a estudiants de primària i secundària (ESO). És a dir, entre alumnes de 6 a 16 anys.

Els principals aspectes a tenir en compte són els següents:

- Quin triar?: aquest segurament sigui l'aspecte al que major importància has de donar i que influirà directament en el seu preu final. Has de pensar que un estudiant de primària i secundària necessitarà un ordinador que sigui capaç de realitzar senzilles tasques ofimàtiques (Word, Excel, Powerpoint, LibreOffice, Internet, correu electrònic, ...), de manera que no cal fer un gran desemborsament econòmic. Amb un portàtil de gamma baixa o mitjana tindràs més que suficient.

NOTA: pots comprar un portàtil de qualsevol marca (Acer, Asus, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, Fujitsu, ...); totes elles disposen d'unitats de gamma baixa o mitjana.

- Pes: segurament l'alumne haurà de portar el portàtil de casa a l'escola i de tornada, pel que és important que tant la seva mida com el pes sigui reduït. Evita comprar portàtils de grans dimensions.

- Estat de conservació: comprova que el seu estat visual sigui correcte i que no presenta excessives ratllades, cops o petites ruptures. Verifica l'estat del portàtil fixant-te bé en totes i cadascuna de les seves parts. No oblidis prestar atenció a la part inferior del portàtil.

- La pantalla: sens dubte, un dels principals elements de qualsevol portàtil. Verifica que la pantalla LCD o LED no presenta errors ni esgarrapades importants. També has de verificar que la frontissa de la pantalla està en bon estat.

NOTA: disposes de més informació sobre com verificar la pantalla en "Comprovació de la pantalla d'un portàtil de segona mà".

- Teclat: prova totes i cadascuna de les tecles. Fixa't que el teclat sigui espanyol i que presenta les tecles "ñ" i "ç".

- Trackpad: verifica que el seu funcionament sigui correcte. No oblidis comprovar els dos botons del ratolí.

- Wi-Fi i Bluetooth: assegura't que el seu funcionament sigui òptim. Connecta't a qualsevol xarxa Wi-Fi i verifica que pots navegar correctament per internet.

- Connexions USB, Lector Targetes, ...: els portàtils actuals disposen d'infinitat de ports. Prova’ls tots, especialment els ports USB, HDMI i Ethernet.

- Bateria: comprova que la bateria no presenta errors, que el portàtil té una autonomia correcta i que carrega correctament.

>> Veure estoc en portàtils d'ocasió

I recorda que a Renuevo pots comprar i vendre tot tipus d'ordinadors portàtils de segona mà al millor preu, i que ara pots fer-ho d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Compra i venda d'ordinadors portàtils de segona mà

Recomanacions per vendre un portàtil usat

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.