Consells per comprar un iMac Pro de segona mà

Consells per comprar un iMac Pro de segona mà

Comprar un iMac Pro de segona mà.

Un dels vaixells insígnia d'Apple, pel que fa a ordinadors, és l'iMac Pro. Un fantàstic i potent ordinador de sobretaula. El seu elevat preu pot fer tirar enrere a més d'un, pel que si estàs interessat/da en aquest ordinador, una molt bona opció per estalviar diners és acudir al mercat d'ocasió.

Si necessites una mica d'ajuda per a realitzar la compra, no deixis de llegir aquest post. En ell trobaràs infinitat de consells i recomanacions perquè puguis comprar un iMac Pro de segona mà amb totes les garanties.

NOTA: disposes d'informació (característiques, especificacions, ...) sobre aquest ordinador a "Ordinador iMac Pro de segona mà".

COMPROVACIONS A REALITZAR

L'iMac Pro és un ordinador dissenyat i fabricat per a l'usuari professional, pel que és important que aquest funcioni correctament i es trobi en bon estat abans de comprar-lo.

A continuació et mostrem tot allò que has de verificar i comprovar abans de comprar qualsevol iMac Pro de segona mà:

- Especificacions tècniques: és previsible que hi hagi infinitat de diferents configuracions d'iMac Pro. Per això, és important que analitzis les seves especificacions exactes i que t'asseguris que s'adapta a les teves necessitats. Hauràs de tenir en compte el processador, memòria RAM, tipus i capacitat del disc dur, targeta gràfica, ... El preu pot variar molt en funció de la configuració escollida.

- Estat de conservació: comprova i verifica que no presenta desperfectes (ratllades, cops, ...). Aprofita per comprovar que el moviment d'inclinació de la pantalla es realitza de forma fluida i correcta.

- Ha de funcionar: és recomanable que provis l'iMac Pro per assegurar-te que tot funciona de manera òptima. Verifica que l'arrencada del sistema és el correcte i que no presenta errors. També és recomanable realitzar una verificació del disc mitjançant la "Utilitat de discs".

- Comprova la pantalla: pren-te el teu temps per comprovar que la pantalla no presenta píxels morts, zones fosques, ombres, ... La pantalla has d'estar en bon estat.

NOTA: recomanem la lectura del nostre post "Com comprovar la pantalla d'un Mac de segona mà".

- Aspectes que no has d'oblidar: has de prestar atenció i comprovar que funcioni el Wi-Fi, Bluetooth, l'àudio i micròfon, els diversos ports i connexions de l'iMac Pro, ...

- Sense contrasenya: l'iMac Pro no ha de tenir cap contrasenya o password d'usuari. Tingues present que encara que no te la demani a l'arrencar, és possible que si la tingui. Parla amb el venedor perquè l'esborri.

- Teclat i ratolí: prova el funcionament de tots dos accessoris. Recorda comprovar que el teclat sigui "espanyol", és a dir que contingui la ñ i la ç.

- Quan es va fabricar?: és aconsellable esbrinar antiguitat exacta de l'iMac Pro, d'aquesta manera et serà més fàcil saber si el seu preu és l'adequat.

NOTA: disposes d'informació sobre com saber-ho a "Descobreix l'any de fabricació d'un Mac de segona mà".

Finalment, aprofitem per informar-te que a Renuevo estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus d'ordinadors Apple de segona mà. Comprem i venem ordinadors Mac al millor preu i amb la màxima de les garanties. No deixis de visitar-nos!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.