Consells per comprar una tablet Android de segona mà (Part 1)

Consells per comprar una tablet Android de segona mà (Part 1)

Has decidit que vols comprar una tableta Android al mercat d'ocasió i d'aquesta manera estalviar una mica de diners? Si és així, volem compartir amb tu una sèrie de recomanacions que segur seran del teu interès.

En el post d'avui et mostrem alguns interessants consells, perquè puguis triar i comprar una tablet Android de segona mà amb total garantia.

NOTA: en aquesta primera part ens centrarem en allò que has de tenir en compte per a la seva correcta elecció. A la segona part, analitzarem aquelles comprovacions que has de realitzar abans de la seva compra.

QUÈ TABLET ANDROID NECESSITO?

Avui en dia hi ha infinitat de tablets Android de segona mà (Samsung, Nexus, LG, Sony, Airis, Asus, Lenovo, Acer, Bq, Huawei, HP, Nvidia, ...). Per això, abans de comprar un, has de tenir en compte certs aspectes que t'ajudaran a triar entre tots els models disponibles.

- ¿Quina utilitat penses donar a la tablet?

Depèn de l'ús que vagis a donar-li hauràs decantar-te per un model o un altre. Si no penses treure la tablet de casa i només penses navegar per internet, llegir i respondre mails, tindràs suficient amb algun model bàsic. Si en canvi vols un tablet Android amb el qual puguis anar a tots els llocs, capaç de realitzar documents, gestionar diversos comptes de correu electrònic, gran capacitat d'emmagatzematge, ... llavors hauràs comprar un model de gamma mitjana-alta.

- WIFI o 3G / 4G

Si necessitaràs connectivitat vagis on vagis, sense cap dubte hauràs decomprar un model 3G o 4G. Si no necessitaràs internet o sempre utilitzaràs la tablet quan estiguis a casa, llavors amb el model WiFi en tindràs suficient.

- Tipus i mida de la pantalla

La mida de la pantalla dependrà de la informació que necessitis veure en ella. Podríem englobar les tablets Android en 2 grans grups: les de pantalla gran (10" - 12") i les de pantalla petita (7" - 8"). Un altre dels factors a tenir en compte serà el tipus (TFT LCD, IPS, AMOLED, Super AMOLED, LED, ...) i resolució de la pantalla (HD, Full HD, WQXGA, ...).

- Capacitat d'emmagatzematge

Si necessitaràs guardar molta informació has d'escollir un tablet Android amb molta capacitat interna o que tingui la possibilitat d'afegir una targeta Micro-SD

- Càmera fotogràfica - vídeo

Si penses fer moltes fotografies i vídeos, comprova que la càmera del tablet Android de segona mà sigui de qualitat i que disposi de flash. Recorda comprovar si també disposa de càmera frontal.

- Bateria (capacitat)

Molt important si constantment sortiràs amb la teva tablet. Comprova que aguanti entre 9 i 10 hores.

- Ports i connexions

No totes les tablets Android de segona mà disposa de les mateixes connexions. Comprova que el model que triïs disposi d'aquelles que necessitaràs (USB, Micro USB, Micor HDMI, ...)

- Sistema operatiu (Versió)

Qualsevol tablet Android de segona mà funciona amb el sistema operatiu Android. Però has de tenir en compte que hi ha diferents versions del mateix. En aquest enllaç de pots consultar totes les versions i les seves principals característiques (Wikipedia: Històric de versions Android).

Esperem que tots aquests consells t'hagin estat útils a l'hora de triar el model de tablet Android de segona mà més idoni. A la segona part d'aquest post, et mostrarem com pots comprovar una tablet Android de segona mà.

Pots consultar el nostre estoc de tablets Android a: https://www.renuevo.es/57-tabletas

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre el teu tablet Android de segona mà al millor preu. I no oblidis que oferim 15 dia de prova i 1 any de garantia en totes les nostres tablets.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.