Comprovació d'un MacBook Pro de segona mà (Part 1)

Comprovació d'un MacBook Pro de segona mà (Part 1)

Si estàs pensant a comprar un MacBook Pro de segona mà, és indispensable que facis certes comprovacions i que tinguis en compte certs aspectes.

En el post d'avui et mostrem les que considerem de major importància i que creiem poden ser-te de gran utilitat a l'hora de comprar-ne un en el mercat d'ocasió

NOTA: totes les comprovacions serveixen per al MacBook Pro de 13 "i de 15".

QUÈ HAS DE COMPROVAR?

El MacBook Pro és un portàtil d'alta gamma i de gran qualitat, i encara que no és un ordinador que acostumi a presentar fallades, sempre has de comprovar que el seu funcionament sigui el correcte abans de realitzar la seva compra.

Per comprovar correctament un MacBook Pro de segona mà, has de fixar-te i tenir en compte el següent:

1.- Aspecte visual i de conservació: com més net estigui i menys "desperfectes" tingui, millor que millor. Si el seu aspecte és òptim ens indicarà que ha rebut un tracte acurat per part del seu antic propietari. Evita comprar aquells que puguin presentar cops, ratllades, petits desperferctes, …

2.- El funcionament: encén el portàtil i realitza certes comprovacions bàsiques del seu funcionament (l'arrencada, apagat, inici d'aplicacions, ...)

3.- Contrasenya: pot ser que el MacBook Pro disposi d'un usuari amb contrasenya. Comprova si és així i en cas afirmatiu, hauràs de sol·licitar el password al venedor per canviar-lo o eliminar-lo.

4.- Model exacte: molts portàtils MacBook Pro poden semblar iguals encara que realment no ho siguin. Per això és de vital importància que comprovis i verifiqui el model exacte.

NOTA: disposes d'info sobre com fer-ho en "Com esbrinar el model exacte d'un MacBook Pro de segona mà".

5.- Foto, vídeo i àudio: comprova el funcionament de la càmera web, del micròfon i dels altaveus. Per a això pot resultar-te útil fer servir l'aplicació Photo Booth que tot ordinador Mac porta instal·lada.

6.- Wi-Fi i Bluetooth: comprova que les dues connexions inalàmbriques funcionen correctament.

7.- Pantalla: verifica que obre i tanca correctament i que no presenta zones fosques, taques, ...

8.- Teclat i Trackpad: tots dos han de funcionar de forma òptima, per tant no oblidis comprobar-ho bé. Així mateix, fixa't que el teclat sigui espanyol i que contenen la "ñ" i la "ç".

9.- Carregador: no oblidis que tot MacBook Pro de segona mà ha d'anar acompanyat del seu corresponent carregador de bateria. Endolla’l al corrent i verifica que funciona bé.

A la següent part d'aquest post ens centrarem en algunes comprovacions més específiques i que et seran d'ajuda per verificar que el MacBook Pro que vols comprar funciona correctament.

I no oblidis que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) pots comprar portàtils MacBook Pro de segona mà i al millor preu de mercat. A més, recorda que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.