Comprovació d'un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà

Comprovació d'un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà

Una dels millors pantalles o monitors que podem comprar en l'actualitat és l'Apple Thunderbolt Display de 27" (substitueix l'antic Apple LED Cinema Display). Igual que la resta de productes d'Apple aquest monitor també té un preu elevat, per la qual cosa una molt bona forma d'estalviar diners en la seva compra és acudir al mercat d'ocasió.

Si tens la intenció de comprar-ne un d'usat, en el post d'avui et mostrem una sèrie de consells amb tot el que has de comprovar al comprar un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà.

APPLE THUNDERBOLT DISPLAY 27". QUÈ COMPROVAR?

Els principals aspectes a tenir en compte si tens la intenció de comprar aquest fantàstic monitor LED d'Apple, són els següents: (comprovacions a realitzar)

1.- Comprova l'aspecte visual: presta atenció i verifica que el monitor estigui en perfecte estat. Comprova que no presenta cap cop, bony, ratllada important, ... Fixa't en les cantonades del monitor i en la part posterior (possibles bonys o trencaments)

2.- Funcionament: potser és obvi, però la pantalla ha de funcionar. Endolla-la al corrent, connecta-la a l'ordinador o portàtil i comprova que el seu funcionament és el correcte.

3.- Estat de la pantalla: com no podia ser d'una altra manera, la pantalla és l'element al que hauràs de prestar més atenció i sobre el qual hi ha diversos aspectes a tenir en compte:

3.1.- La pantalla ha d'estar en òptim estat de conservació i sense cap part trencada. Comprova que el vidre frontal del panell LED no està trencat en cap de les seves parts (compte amb les cantonades) i que encaixa perfectament amb el cos metàl·lic del monitor.

3.2.- La pantalla (panell LED) no ha de presentar ombres, píxels morts, zones fosques, ghosting o qualsevol altra anomalia de la imatge. Tens més informació sobre com has de comprovar la pantalla en (
Com provar la pantalla d'un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà).

3.3.- Comprova que la pantalla o el panell LED no estigui excessivament brut o mostri signes de baf a la part interna del vidre frontal. Si el monitor mostra algun d'aquests símptomes no deixis de consultar el següent post (Com netejar un monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà).


4.- Comprova el peu de la pantalla: el peu és l'encarregat de suportar el pes de la pantalla, així com la col·locació de la pantalla en diversos angles de visió. Mou el peu, col·loca la pantalla en diferents inclinacions i comprova que suporta perfectament el pes de la pantalla.

5.- Connexions: la patalla Apple Thunderbolt Display de 27 polzades disposa d'infinitat de connexions (Thunderbolt, Gigabit Ethernet, FireWire 800, 3 USB 2.0). És important que les comprovis totes i que verifiquis que funcionen.

6.- Càmera frontal: aquest monitor d'Apple disposa de cámar FaceTime HD per a poder realitzar videoconferències. Comprova que funciona perfectament.

7.- Altaveu i micròfon: prova que tots dos funcionen. Per provar els altaveus és recomanable que reprodueixis alguna cançó i que pugis el volum dels altaveus per comprovar que no estan trencats i no fan cap tipus de soroll.

8.- Preu: verifica que el preu que t'ofereixen està dins del que demana la competència. Un preu "excessivament baix" podria ser sospitós (producte de dubtós origen o que no funciona correctament).

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre el teu monitor Apple Thunderbolt Display de segona mà al millor preu. A més oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres productes.

Pots visitar-nos a la nostra botiga online (botiga de segona mà Re-Nuevo), on podràs comprar o vendre la pantalla Apple d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

- Compra-Venda de monitors professionals de segona mà

- Recomanacions importants al comprar un iMac de segona mà

- Guia útil per a la compra d'un portàtil MacBook Pro de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.