Com veure les característiques tècniques d'un portàtil o un PC de segona mà

Com veure les característiques tècniques d'un portàtil o un PC de segona mà

Una dels principals comprovacions que has de fer a l'hora de comprar un PC o un portàtil en el mercat d'ocasió, és la d'assegurar-te que realment vas a comprar el que et diu el venedor. Per això, al post d'avui et mostrem com pots veure les característiques tècniques de qualsevol portàtil o PC de segona mà, d'una manera fàcil i ràpida.

MARCA I MODEL

AL comprar un PC (Desktop o Notebook/Netbook) de segona mà, ens resultarà molt fàcil saber quines són les seves característiques tècniques.

No només podrem saber les seves especificacions sinó que també podrem veure quin és la seva marca i model. (En alguns ordinadors PC muntats a la carta o també anomenats "clònics", potser no veiem marca i model, però si tota la resta d'informació.

En qualsevol portàtil de segona mà també podrem veure quina és la marca i model exacte, si retirem la bateria de la part inferior.

Saber la marca i model també ens serà útil, ja que podrem consultar a internet quines són les especificacions tècniques originals d'aquest model en qüestió.

COMPROVA LES CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

El procediment a seguir per poder veure totes les característiques tècniques d'un ordinador PC o portàtil de segona mà és el següent:

NOTA: aquest procediment es útil en ordinadors equipat amb el sistema operatiu Windows 7.

- Informació bàsica del sistema

Per accedir a la informació més bàsica de l'ordinador (memòria RAM, processador, sistema operatiu) és tan fàcil com prémer la tecla Windows + Pausa (part superior dreta). Primer prem tecla Windows i sense deixar de prémer, després pula 'tecla Pausa'.

- Informació detallada del sistema

Si el que vols és conèixer totes i cadascuna de les característiques tècniques del PC o portàtil de segona mà que vas a comprar, només hauràs prémer la tecla Windows (o prémer en inici) i escriure Informació del sistema. Fes clic a aquesta funció de Windows 7 quan et aparegui. Hi trobaràs tot tipus d'informació (marca, model, RAM, processador, ...).

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots comprar o vendre el teu PC o portàtil de segona mà al millor preu. Tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Pots visitar-nos a la nostra botiga de Barcelona o si ho prefereixes pots accedir a la nostra botiga online, on podràs compra o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà

David

Altres posts relacionats:

- Consells per comprar o vendre un ordinador portàtil de segona mà

- Com veure les característiques tècniques d'un Mac de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.