Com treure tota la informació del meu portàtil abans de vendre’l

Com treure tota la informació del meu portàtil abans de vendre’l

Ha arribat l’hora de renovar el teu ordinador i has decidit finalment vendre’l….però Com esborrar tota la informació i contingut que hi ha? Si vens a Renuevo  el nostre equip d’experts pot assessorar-te o fer-ho per tu, no obstant si vols fer-ho per tu mateix et recomanem seguir els següents passos perquè no et preocupis perquè ‘escampi informació teva per internet.

Sabies que encara que hagis esborrat tot manualment pot ser que la informació segueixi allà? Es a dir, una contrasenya guardada de Google, dades que has generat amb les cookies, alguna compta oberta del teu banc, etc. Llavors, per poder estar segurs de que al portàtil no queda res teu hi ha que fer el que es coneix com “formateig” o restablir els valors de fabricació. Amb això el teu portàtil esborra qualsevol tipus d’informació fora de l’essencial que ve amb el teu sistema operatiu. Fent un formateig podem estar segurs que no quedarà cap ipus d’informació personal.

Per fer un formateig a MacBook:

Cada sistema operatiu té la seva forma de formatejar-se, en el cas de macOS hauràs d’entrar a la BIOS prement la tecla “comandament + R” a equips amb processadors Intel o prémer “botó d’encesa” a equips amb Xip M1. Una vegada a la BIOS t’adreces a la part “d’utilitat de disc” i al menú de lateral selecciones els discos i cliques esborrar, que ho veuràs a la part superior. Quan ja ho hagis esborrat tornes al menú principal de la BIOS i vas a on posa “reinstal·lar macOS” Segueixes els passos i esperes a que es completi la reinstal·lació i ja estaria. Una vegada finalitzi estarà per configurar i començar un ús desde zero a nivell de software.

Per fer un formateig a portàtil amb Windows:

Encara és més senzill, vas a configuració, accedeixes a l’apartat “d’actualizació i seguretat” al menú lateral cliques a l’apartat “recuperació”. El primer que et sortirà és un títol que diu “Restablir aquest PC” i un botó just a sota a on posa “començar” cliquem i seguim els passos. 

No ha estat tan difícil Cert? Ara podem estar segurs de que la nostra informació no estigui en mans de desconeguts ja que podrem garantir que absolutament tot quedi esborrat. 

Vols renovar el teu ordinador? Troba MacBook  i altres marques de segona mà aquí

 

Com sempre a Renuevo, la teva botiga online de segona mà

Jorge

 

Potser t’interessi:

Què comprovar abans de comprar un portàtil Windows de segona mà?

Els canvis de Xip M1 d’Apple

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.