Com preparar una tablet Android de segona mà abans de vendre-la

Com preparar una tablet Android de segona mà abans de vendre-la

En els últims mesos infinitat de fabricants (Samsung, Sony, LG, Bq, Airis, Acer, Asus, ...) han tret a la venda noves i renovades tablets Android. Sens dubte, un bon argument per substituir la teva antiga tablet per una més recent i actual.

Si estàs interessat en una d'aquestes noves tablets, una bona idea per amortitzar la seva compra és vendre la que ja tens i aconseguir així una mica de diners. Això si, primer hauràs de preparar la teva tablet Android de segona mà per vendre-la al millor preu i amb total garantia. En aquest post t'expliquem com has de fer-ho.

CONSELLS PER VENDRE EL TEU TABLET ANDROID

A continuació et mostrem 10 interessants consells que has de seguir si tens la intenció de vendre una tablet Android de segona mà. Prepara la teva tablet com un professional abans de vendre-la.

1.- Has d'aconseguir que el possible comprador vegi la tauleta el més nova possible. Una de les millors formes de aconseguir-ho és deixant-la amb la configuració original de fàbrica. És a dir, eliminant totes les teves preferències, aplicacions, fons de pantalla, fotos personals, ... Per a això, l'únic que has de fer és restaurar o formatar la tauleta Android de segona mà.

NOTA: la majoria de dispositius Android permeten realitzar un formateig o hard reset mitjançant l'opció "Configuració >> Còpia de seguretat >>" Restablir dades de fàbrica "o" Factory data reset ". Si el teu tablet és Samsung disposes de més informació a ( Com resetejar una tablet Samsung de segona mà)

2.- Abans de vendre la tauleta, esborra tots els arxius i configuracions personals de la tablet (fotos, vídeos, arxius, correus electrònics, configuracions, ...). Al ser informació personal no has de compartir-la amb ningú. Abans d'esborrar res recorda fer una còpia de seguretat de tot el contingut de la tablet.

3.- El següent pas també va enfocat a aconseguir que la tablet sembli el més nova possible. Ens referim al seu aspecte visual. Neteja el millor que puguis tant la tablet Android com els seus accessoris. Han de quedar els més nets possibles. D'aquesta manera, transmetràs garantia de funcionament al futur comprador. A més, una tablet en perfectes condicions sempre permet elevar una mica el seu preu de venda.

4.- Si la tauleta Android disposa de connexió 3G/4G, recorda retirar la teva targeta SIM (SIM, MicroSIM o nanoSIM).

5.- No oblidis retirar la targeta de memòria Micro-SD. Si penses deixar-la per donar un valor afegit a la tablet Android de segona mà, has de comprovar que estigui buida i que no conté informació teva.

6.- Fes una prova de funcionament bàsic de la tablet. Has d'assegurar-te que funcioni perfectament abans de vendre-la, d'aquesta manera evitaràs sorpreses desagradables davant del possible comprador.

7.- Carrega la bateria al màxim. D'aquesta manera, si el comprador vol provar-ho podrà fer sense cap tipus de problema.

8.- Inclou tots els accessoris originals que tinguis (com a mínim el carregador). Si tens alguna funda també pots oferir-la. És una bona manera de pujar el teu preu de venda.

9.- Si disposes de la caixa original i manuals, no oblidis incloure-la en el pack.

10.- I no oblidis consultar a internet quin és el seu preu aproximat de venda en el mercat de segona mà. Has de posar un preu de venda que sigui competitiu i d'acord amb el que ofereixes.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo pots vendre tot tipus de tablets Android de segona mà al millor preu. Comprem tablets de totes les marques. Et convidem a visitar la nostra botiga online on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda. Tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

10 errors que solen cometre's al vendre un producte de segona mà

Com aconseguir més diners per els teus productes de segona mà

Consells per vendre productes de segona mà per internet

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.