Com preparar un portàtil de segona mà després de comprar-lo

Com preparar un portàtil de segona mà després de comprar-lo

Són molts els que a l'hora de comprar un ordinador portàtil opten per fer-ho al mercat d'ocasió per tal forma d’estalviar-se una mica de diners. Si tu ets un d'ells, aquest post t'interessa.

Aquí et mostrem tot el que pots fer un cop has el teu portàtil de segona mà perquè puguis deixar-lo preparat i llest per treballar. Concretament ens centrarem en com pots instal·lar tots aquells programes (programari gratuït) que puguis necessitar.

NOTA: vàlid per a portàtils de segona mà de qualsevol marca (Acer, Dell, Toshiba, Asus, HP, Lenovo) i que disposin d'un S.O. Windows.

INSTAL·LAR TOTS ELS PROGRAMES D'UN COP

Abans de res volem recordar-te que una de les principals recomanacions un cop has comprat un portàtil de segona mà, és realitzar-li un formateig per deixar-lo com nou i d'aquesta forma esborrar qualsevol informació de l'antic propietari.

NOTA: disposes d'informació sobre com formatar un portàtil a "Com formatar un ordinador PC de segona mà".

Un cop fet això, el teu portàtil no disposarà de cap tipus de programari instal·lat, de manera que hauràs de procedir a instal·lar tot tipus de programes perquè puguis començar a treballar amb ell.

Per facilitar-te la tasca, et presentem una eina web que et permetrà instal·lar tot tipus de programari gratuït que vulguis, d'una manera fàcil, ràpida i còmoda. Ens referim a Ninite (www.ninite.com).

COM UTILITZAR NINITE.COM

Per instal·lar en el teu portàtil de segona mà tots els programes (alhora) utilitzant Ninite, només hauràs de realitzar els següent passos:

1.- Accedir al web de www.ninite.com

2.- Seleccionar fent clic, en tots aquells programes gratuïts que vulguis instal·lar.

3.- Fer clic a "Get Your Ninite" i començarà la descàrrega d'un programa executable que permetrà instal·lar (d'una vegada) tots els programes que hagis seleccionat.

4.- Un cop descarregat, només hauràs de fer doble clic al fitxer ninite.exe i automàticament s'instal·larà tot el programari triat. Així de senzill.

NOTA: alguns dels programes que pots instal·lar gràcies a Ninite són Chrome, Firefox, Skype, Pidgin, Evernote, Google Earth, TeamViewer, ImgBurn, iTunes, VLC, Winamp, K-Lite Codecs, Spotify, Java, .NET, Silverlight, WinRAR, XnView, Gimp, IrfanView, Inkscape, Avast, AVG, eMule, Dropbox, Google Drive, BitTorrent Sync, ... i moltíssims més.

Esperem que aquest post t'hagi estat d'utilitat. I recorda que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus de portàtils de segona mà al millor preu. Oferim 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar o vendre un portàtil de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.