Com preparar un iPad Air abans de vendre’l

Com preparar un iPad Air abans de vendre’l

Podem decidir vendre un iPad Air usat per diferents motius: ja no el fem servir; volem comprar-ne un de més modern i volem recuperar part del que ens va costar l'iPad Air; o simplement perquè necessitem una mica de diners.

Sigui com sigui, abans de fer-ho és important que realitzem una sèrie de passos, per preparar i deixar el nostre iPad Air de segona mà a punt per a la seva venda. (També resultarà útil si el que vols és regalar.)

NOTA: aquests breus consells sobre la seva preparació, serveixen tant per l'iPad Air com per l'iPad Air 2. Llista de models (A1566, A1567, A1474, A1475, A1476).

VENDRE UN iPAD AIR DE SEGONA MÀ

L'iPad Air de segona mà és un dels models d'iPad més venuts i que encara pot vendre a un preu més que correcte. Però a l'hora de vendre’l, podem realitzar certs passos perquè la quantitat de diners que obtinguis per ell, sigui la més elevada possible.

Vegem tot el que pots fer, per deixar-lo en un estat òptim per a la venda:

1.- Neteja absoluta: abans de vendre’l neteja'l a consciència. Un iPad Air ben net transmet més confiança i garantia, pel que sempre podràs demanar una mica més de diners i aconseguiràs vendre’l abans.

2.- Busca el teu model exacte: no tots els iPad's Air són iguals. Hi ha models amb diferent capacitat, models Wi-Fi i models Wi-Fi + CELL. Busca quin és el teu model exacte, per poder vendre’l a un preu correcte (ni més, ni menys). Aprofita per buscar a a quin preu s’està venent a internet. D'aquesta manera podràs posar-li un preu competitiu.

3.- Targeta SIM: si el teu iPad Air disposa de targeta SIM, no oblidis treure-la.

4.- Accessoris: sempre has acompanyar el teu iPad Air del carregador i cable USB. Si disposes de més accessoris (funda, auriculars, teclat, caixa original, ...) també recomanem afegir-los. Certs accessoris poden incrementar el preu de venda.

5.- Eliminar la contrasenya: si disposa de paswword o Touch ID, recorda eliminar-los perquè el futur comprador no tingui cap problema per accedir a l'iPad Air.

6.- Còpia de seguretat (o backup): abans de vendre’l, és recomanable que facis una còpia de seguretat de tots els teus arxius (fotos, vídeos, música, documents, ...)

7.- Eliminar totes les teves dades i comptes: per qüestions de seguretat, és imprescindible que esborris totes les teves dades personals i tots els comptes que puguis tenir configurats a l'iPad. Esborra els teus comptes de Gmail, Hotmail/Outlook, Facebook, Twitter, altres comptes correu, contactes, calendaris, ...

NOTA: sobretot, NO oblidis esborrar el teu compte d'iCloud. Si no, el futur comprador tindrà problemes per configurar l'iPad.

8.- Fotos i vídeos: un cop realitzada una còpia de seguretat de tots ells, esborra'ls. No donis informació sobre la teva vida personal al futur propietari.

9.- Elimina aplicacions: esborra totes les aplicacions que hagis instal·lat i deixa sol les que venien d'origen. Que sigui el pròxim propietari el que decideixi el que vol instal·lar.

10.- Formatar-lo i resetejar-lo: sense cap dubte, aquesta és la recomanació més important. Si formateas l'iPad Air aconseguiràs deixar-lo com nou i amb els seus ajust de fàbrica. El comprador ho agrairà.

NOTA: disposes d'info sobre els passos a seguir per realitzar-lo en "Com formatar un iPad Air de segona mà".

Disposes de molts més consells en la secció de mòbils i smartphones del nostre bloc. Entra i comprova-ho.

T'esperem a la nostra botiga online, on podràs comprar i vendre tot tipus d'iPad’s i altres tablets, d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Disposes d'informació sobre com pots vendre'ns el teu iPad a "Vendre iPad de segona mà".

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Models d'iPad que pots vendre al mercat de segona mà

Com netejar un iPad Air de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.