Com preparar el teu portàtil HP per vendre’l al mercat de segona mà

Com preparar el teu portàtil HP per vendre’l al mercat de segona mà

Sempre que vagis a vendre un portàtil HP al mercat d'ocasió hauràs de realitzar una sèrie de passos per deixar-lo en les millors condicions possibles i d'aquesta manera augmentar les teves probabilitats de venda, així com el seu preu.

Per ajudar-te a això, en el post d'avui t'indiquem quines són totes aquelles coses a fer i tots aquells aspectes a tenir en compte abans de vendre un portàtil HP de segona mà.

VENDRE UN ORDINADOR PORTATIL HP

Per assegurar-te una venda reeixida (venda ràpida i al millor preu) i que el possible comprador quedi satisfet amb la compra realitzada, és indispensable, entre altres aspectes, deixar el portàtil HP de segona mà en les millors condicions possibles.

Per aconseguir-ho ens centrarem en 2 aspectes bàsics: en l'estat visual i de conservació del portàtil i en deixar-lo literalment com si fos nou, és a dir, en formatar-lo.

- Neteja del portàtil: al ser un article de segona mà és imprescindible que el portàtil transmeti garantia i per a això és vital que estigui net i en perfecte estat visual. Dedica el temps que sigui necessari a la seva neteja. Per a una correcta neteja només et caldrà un drap de microfibra o qualsevol que no solti burrisol i una mica d'aigua, aigua destil·lada, alcohol o algun producte específic per a la neteja d'ordinadors portàtils.

- Deixa’l amb la seva configuración de fàbrica: si realment vols deixar el teu portàtil HP com a nou, la millor de les opcions és realitzant un formateig del mateix. D'aquesta manera eliminaràs tot el disc dur (arxius, programes informàtics, configuracions personals, ...) i el deixaràs tal com va venir quan era nou. D'aquesta forma el possible comprador sabrà que realment "estrenarà" un portàtil i que no comprarà un portàtil ple d'arxius escombraries, arxius i programes inservibles, virus o altres malware, ... que requerirà de temps i coneixements per deixar el portàtil en òptimes condicions per a treballar.

- Esborra-ho tot i crea un nou usuari: una altra de les opcions, en el cas que no sàpigues com formatar el teu portàtil HP de segona mà, passa per esborrar tots els programes, arxius i documents personals, contrasenyes, ... i crear un nou compte d'usuari (amb permisos d'Administrador). Un cop fet això, només hauràs de suprimir completament el teva actual compte. D'aquesta manera deixaràs el teu portàtil a punt perquè el nou usuari pugui configurar-lo al seu gust i necessitats.

NOTA: recorda que abans de realitzar un formateig o esborrat de documents, és recomanable que facis una còpia de seguretat (o Backup) de tots els teus arxius. Un cop eliminats del portàtil HP ja no podràs recuperar-los.

Un cop realitzats els passos anteriors i per aconseguir arribar a la màxim nombre possibles compradors, necessitaràs fer una bon anunci de venda del teu portàtil HP de segona mà.

- Títol i descripció de l'anunci: ha de cridar l'atenció del comprador i destacar sobre els altres anuncis de la "competència". Redacta’ls sense faltes d'ortografia i ofereix informació tant sobre el model exacte i les especificacions (memòria RAM, processador, ...) del portàtil HP, així com tota la informació relativa al seu estat de conservació. Informa sobre si el portàtil està formatat i si inclou accessoris (ratolí, funda, ...).

- Fotos de l'anunci: realitza diverses fotos en les que pugui apreciar-se bé el portàtil HP; una de general i algunes en les que puguin apreciar-se bé algunes parts concretes (teclat, pantalla, trackpad, part inferior, ...). Com més fotografies millor. Recorda que les fotos han de ser de qualitat i ben il·luminades. Tingues present que una imatge val més que mil paraules.

NOTA: disposes de més info a "Com fer un bon anunci de segona mà (Part 1) i (Part 2)".

Finalment, no oblidis que a la nostra botiga online estem especialitzats en la compra i venda de portàtils de segona mà de les millors marques (HP, Acer, Toshiba, Microsoft, Asus, MSI, Apple, Dell, ...). T'ho posem fàcil perquè puguis vendre online el teu portàtil d'una forma ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Vendre un portàtil HP de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.