Com millorar el rendiment d'un iPad de segona mà

Com millorar el rendiment d'un iPad de segona mà

Al comprar o vendre un iPad, sempre recomanem realitzar un formateig per deixar-lo com nou i acabat de sortir de fàbrica, però hi ha una altra manera de millorar el seu rendiment i que no necessitarà cap "hard reset".

Avui a Renuevo explicarem com treure més partit al teu iPad de segona mà, mitjançant l'optimització del seu sistema operatiu (iOS 6, iOS 7, iOS 8, iOS 9, ...). Sens dubte, una excel·lent manera de millorar l’usabilitat que puguis tenir amb qualsevol iPad usat.

NOTA: aquest petit tutorial és vàlid per a qualsevol model d'Apple iPad (iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad mini, ...)

OPTIMITZAR EL FUNCIONAMENT DE L’iPAD

Per millorar el rendiment general, segueix aquests petits trucs i veuràs com notaràs que el teu iPad de segona mà funciona de forma més ràpida i eficient.

- Reduir el moviment: accedim a Configuració >> General >> Accessibilitat >> Reduir moviment. D'aquesta forma reduïm l'alt consum que produeix el obrir i tancar una App de l'iPad. Un altre truc molt útil és posar les actualitzacions en segon pla, també localitzat en ajustos generals. Al desactivar aquesta opció observarem com el rendiment de la nostra bateria millora notablement.

- El Spotlight: si entrem a Configuració >> General >> Recerca de Spotlight, i ho desactivem, això permetrà que el nostre iPad no busqui en tots els arxius del nostre dispositiu, ja sigui fotos, vídeos etc .. optimitzant d'aquesta manera molt més la recerca .

- Les notificacions: hem de ser més selectius a l'hora de seleccionar que notificacions volem que apareguin a la pantalla del nostre iPad. Per a això entrarem a Configuració >> Notificacions, i seleccionarem només aquelles que realment volem que siguin vistes.

- La localització: és important activar la localització i posteriorment desactivar únicament en aquelles aplicacions que siguin útils i necessàries. Entrarem a Configuració >> Privadesa >> Localització, on podrem modificar-ho sempre que vulguem.

- Elimina les pestanyes addicionals del Safari: Quan naveguem amb el nostre iPad, en ocasions salten i s'obren pestanyes al navegador que queden ocultes. L'excés d'aquestes pestanyes si no es netegen poden afectar a la velocitat de la nostra navegació pel safari. Per esborrar mantindrem premut el botó + i ens apareixeran les pestanyes tancades recentment. D'aquesta manera traslladant amb el dit cap a un costat podrem anar esborrant i deixar el navegador net.

- Reduir el consum de dades mòbils: entrem a Configuracío >> Dades mòbils >> Assistència per WIFI, i ho desactivem, això permetrà que la nostra senyal wifi s'activi i es desactivi de forma automàtica cada vegada que perdem senyal 4G, reduint de forma important el consum innecessari de dades.

Esperem que hàgim pogut ajudar-te a potenciar el rendiment del teu iPad.

Finalment, recorda que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) pots comprar o vendre el teu iPad de segona mà al millor preu i d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. I no oblidis que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per vendre un iPad de segona mà

Consells per comprar un iPad Air o iPad mini de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.