Com netejar un portàtil MacBook de segona mà?

Com netejar un portàtil MacBook de segona mà?

Ja sigui perquè fa poc n’has comprat un o perquè estàs pensant en vendre el teu en el mercat de segona mà, és important que facis una neteja (externa) del teu portàtil Apple si desitges millorar la seva aparença.

En el post d'avui et mostrem quins són els passos a seguir perquè el teu MacBook torni a lluir com el primer dia.

NOTA: aquests consells de neteja són útils per al MacBook, MacBook Air i MacBook Pro.

NETEJA DEL MACBOOK

Netejar externament un MacBook no necessita complicats processos i per fer-ho només necessitarem un drap de microfibra (que no solti “pelusa”) i algun producte específic (no abrasiu) per a neteja de portàtils, encara que amb una mica d'aigua (o aigua destil·lada o alcohol) et servirà.

Tingues present que un MacBook ben net millorarà el seu aspecte, de manera que facilitarà i molt la seva venda. Així mateix, si ets tu el que l'ha comprat, aconseguiràs mantenir-lo en òptim estat i allargaràs la seva vida.

Per ajudar-te a realitzar una correcta neteja del teu MacBook, el nostre consells és que la divideixis en 4 etapes:

- Neteja exterior de la carcassa: passa un drap humit, suau i sense borrissol per deixar neta la part externa de l'equip. No utilitzis cap tipus d'aerosol, dissolvent o altres substàncies abrasives ni netejadores que continguin peròxid d'hidrogen. Per humitejar el drap pots utilitzar aigua, aigua destil·lat o alcohol. No oblidis netejar-lo bé per les vores i per la part inferior.

- Neteja de connexions: presta especial atenció a la pols o "pelussa" que hi pugui haver en alguna de les connexions USB, HDM, Ethernet, ... Pots retirar-la amb un drap o amb l'ajuda d'un petit aspirador (molt poca potència). També pot resultar-te útil un esprai d'aire comprimit.

- Neteja del teclat: per a un bon resultat, camussa o drap al dit i a netejar cadascuna de les tecles. Si el drap està una mica humitejat, et resultarà més senzill. No pulveritzis cap tipus de líquid sobre les tecles. Aprofita per netejar el trackpad.

- Neteja de la pantalla: per netejar la pantalla, passa un drap humit i després procedeix a la sevassecat. No pressionis massa a la pantalla ja que podries danyar-la. Mira de no tocar la pantalla amb els dits durant el procés de rentat, ja que quedarien marcades les nostres empremtes.

Acabem recordant-te que a Renuevo (Botiga de segona mà) estem especialitzats en la compra i venda de tot tipus d'ordinadors Mac de segona mà. Comprem i venem ordinadors iMac, MacBook, Mac mini, Mac Pro i altres accessoris i complements Apple. Tots al millor preu i amb 1 any de garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.