Com formatar un portàtil ACER de segona mà

Com formatar un portàtil ACER de segona mà

En els últims anys les vendes de portàtils Acer (nous i de segona mà) han augmentat de manera considerable, sent actualment una de les marques més venudes a Espanya. Si has adquirit un d'aquests portàtils en el mercat d'ocasió, aquest article t'interessarà.

En el post d'avui, et mostrem els passos a seguir perquè puguis formatar o restaurar un portàtil Acer de segona mà als seus ajustos inicials de fàbrica.

REQUISITS PREVIS

Abans de res, has de recordar que al formatar qualsevol portàtil el que farem és esborrar completament el seu disc dur per a posteriorment tornar a instal·lar el sistema operatiu (Windows).

El procés de formatar o restaurar un portàtil Acer de segona mà ens resultarà molt útil, ja que ens permetrà:

- Deixar l'ordinador com a nou, és a dir, tal com va sortir de fàbrica.
- Esborrar i eliminar qualsevol tipus d'informació del seu antic propietari.
- Eliminar qualsevol virus, spyware, malware, ... que pogués haver-hi en el portàtil Acer.
- Solucionar qualsevol error o mal funcionament que pogués tenir l'ordinador (a causa d'un problema de programari/software).
- Millorar el rendiment del portàtil.
- Etc.


Això si, abans d'iniciar qualsevol procés de format és important fer una còpia de seguretat (backup) de totes les dades que creguem importants (documents, fotos, música, programes que considerem importants, ...). Recorda que en formatar el portàtil Acer, s'esborrarà tot el seu contingut.

FORMATAR O RESTAURAR UN PORTÀTIL ACER

Per formatar qualsevol portàtil Acer de segona mà, utilitzarem un programa que ja ve pre-instal·lat en el propi ordinador. Ens referim a l'eina Acer eRecovery Management, la qual ens permetrà esborrar el disc dur, formatar i reinstal·lar tot el programari i controladors de maquinari per deixar-lo tal i com va sortir de fàbrica.

Abans d'iniciar qualsevol procés per formatar i restaurar el teu portàtil Acer de segona mà, has d'assegurar-te que no et quedis sense bateria durant el procés de restauració. Per a això i per evitar problemes, connecta el portàtil al corrent.

Un cop fet això, els passos a seguir seran els següents:

1.- Clic al botó menú de "INICI". (Típica icona de windows, situada a la part inferior esquerra)

2.- Ara selecciona "Tots els programes" (o "All Programs")

3.- S'obrirà un menú en el qual podràs veure tots els programes que hi ha instal·lats al portàtil.

4.- Selecciona "Acer" i a continuació seleccioneu "Acer eRecovery Management"

5.- S'iniciarà el programa de restauració d'Acer i ens apareixerà una finestra amb diverses opcions. Ara seleccioneu l'opció "Restaurar" (o "Restore") situada a la columna esquerra de la finestra.

6.- Fes click a "Restaurar el sistema als valors predeterminats de fàbrica" ​​(o "Completly Restore System to Factory Defaults")

7.- A continuació, accepta tot el que se't vagi preguntant i el procés per formatar portàtil Acer de segona mà s'iniciarà. Només et quedarà esperar que el procés finalitzi del tot i tornaràs a tenir un ordinador com nou.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo podràs comprar o vendre qualsevol portàtil Acer de segona mà al millor preu. Així mateix, t'informem que tots els nostres productes disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Ens trobaràs a la nostra botiga de Barcelona o si ho prefereixes, també pots visitar-nos a través de la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David


Altres posts relacionats:

Com comprovar la pantalla d'un portàtil de segona mà

Que he de tenir en compte en comprar un portàtil de segona mà?

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.