Com comprovar la pantalla d'un MacBook Pro de segona mà (Part 2)

Com comprovar la pantalla d'un MacBook Pro de segona mà (Part 2)

En l'anterior part d'aquest post ja vam analitzar algunes de les principals comprovacions de caràcter general que afecten la pantalla de qualsevol MacBook Pro usat.

En el post d'avui, en canvi, analitzarem algunes fallades concrets que poden aparèixer a la pantalla d'un MacBook Pro de segona mà com ara ombres, píxels morts, .. i que sens dubte sempre hauràs de verificar abans de realitzar la teva compra.

QUÈ COMPROVAR DE LA PANTALLA D'UN MACBOOK PRO

La pantalla d'un MacBook Pro, especialment pel que fa al seu panell (Led, Retina Display, ...), sempre ha de ser comprovada de forma exhaustiva, ja que és un dels component més importants de qualsevol ordinador portàtil.

Per ajudar-te a realitzar la millor de les comprovacions, a continuació et mostrem alguns dels errors de funcionament més típics que poden aparèixer i que has de tenir ben presents:

- Burn-In (ghosting): encara que no vol dir que la pantalla del MacBook Pro no funciona, si que pot resultar "una mica" molest. El ghosting és una espècia de rastre d'imatge que queda a la pantalla en fer canvis brusc d'imatge a la pantalla. Per comprovar si la pantalla presenta ghosting, posa un fons o wallpaper negre, obre una finestra qualsevol, espera un minut i tot seguit tanca-la o minimitza-la. Si queda una mica de rastre en el fons negre, significarà que la pantalla té Burn-In o Ghosting.

- Fallades amb els Píxels (Píxels morts): els píxels són aquells "puntets" del panell de la pantalla i en ocasions poden presentar errors de funcionament. Si el MacBook Pro de segona mà presenta un píxel mort no serà un motiu decisiu per no comprar-lo, ja que de vegades gairebé passarà desapercebut, però si que pot ser un motiu per sol·licitar una rebaixa del preu. En el cas que a la pantalla haguessin massa píxels que no funcionen, si que podries ser desaconsellable la seva compra. Els principals tipus d'errors o fallades de píxels són:

A.- Píxel mort (dead píxel): píxel de color negre a causa de que no rep senyal elèctric. És a dir, és un píxel que està apagat. Per comprovar si el MacBook Pro presenta algun, tracta de posar un fons pantalla en color clar (gris, blanc ...).

B.- Píxel calenta (hot píxel): és un píxel blanc ja que està sempre encès. Posa un fons de pantalla en color negre per a detectar si la pantalla en presenta algun.

C.- Píxel encallat (stuck pixel): píxel de color vermell, verd o blau. Posa un fons de color negre per a localitzar-los. Denoten un incorreto funcionament del píxel.

- Ombres o problemes de color: en ocasions la pantalla pot presentar una mena d'ombres, normalment ubicades a les parts inferior, superior o lateral. Comprova que no sigui així. També has de verificar que el color de la imatge sigui l'òptim i que no hi hagi una pèrdua de qualitat dels colors que mostra la pantalla del MacBook Pro.

Si estàs interessat en la compra d'un portàtil MacBook Pro de segona mà, et convidem a visitar la nostra botiga online. A Renuevo podràs comprar tot tipus d'ordinadors i portàtils Mac usats (i A estrenar) d'una forma fàcil, ràpida i còmoda sense moure't de casa. Recorda que tots els nostres articles disposen d'1 Any de Garantia. T'esperem!

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Consells per comprar un MacBook Pro de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.