Quina càmera de vídeo de segona mà comprar. HDD, cinta, DVD o memory card?

Quina càmera de vídeo de segona mà comprar. HDD, cinta, DVD o memory card?

Quan un client entra a la nostra botiga o contacta amb nosaltres via telefònica, mail, skype, ... sol·licitant informació per poder comprar una càmera de vídeo de segona mà, una de les preguntes que li realitzem és la seva preferència pel que fa a la manera d'emmagatzematge de la càmera de vídeo. En el post d'avui, et mostrem els diferents tipus de càmeres de vídeo que pots comprar: disc dur, cinta, DVD o targeta de memòria. 

VIDEOCÀMERES DE DISC DUR (HDD) DE SEGONA MÀ

Aquest tipus de càmeres de vídeo són perfectes per a aquells que busquen senzillesa i comoditat a l'hora de gravar els seus vídeos. No hauràs de preocupar sobre si tens o no tens una cinta, DVD o targeta memòria, ja que no necessitaràs cap suport d'emmagatzematge. Totes les teves gravacions s'emmagatzemaran al disc dur intern.

Hi ha videocàmeres de segona mà amb diferents capacitats (10GB, 20GB, ...) i disposes d'un gran estoc d'aquest tipus de càmeres en el mercat d'ocasió, pel que podràs triar el model que més s'adapti a les teves necessitats. El punt feble d'estàs videocàmeres és precisament el fet de portar disc dur. Com que és un element que pot espatllar-se si rep un cop important, hem de ser previnguts i portar la càmera de vídeo sempre penjada al coll per evitar caigudes.

Disposes de més informació en el següent enllaç: Consells per comprar una càmera de vídeo amb disc dur de segona mà

VIDECÁMERES DE CINTA DE SEGONA MÀ

Hi ha infinitat de càmeres de vídeo de segona mà que fan servir la cinta com a suport d'emmagatzematge (DVC, miniDV, DVCAM, Digital8, DVCPRO, DVCPRO50 i DVCPRO HD). Les més usuals solen ser les de cinta miniDV

Les videocàmeres de cinta miniDV graven en format digital (DV - Digital vídeo) i poden trobar-se a preus realment econòmics en el mercat de segona mà. Sense cap dubte, és una molt bona opció si el que busques és una càmera de vídeo econòmica i amb una alta qualitat de gravació. Les cintes miniDV són molt econòmiques. El seu punt "feble" el trobarem en passar la gravació a l'ordinador, ja que hauràs d'esperar el mateix temps que duri la gravació. De tota manera, la senzillesa a l'hora d'editar el material gravat és molt alta.

Més info a: Comprar una càmera de vídeo miniDV de segona mà

VIDEOCÀMERES DE DVD DE SEGONA MÀ

No són de les videocàmeres de segona mà més buscades. Tenen limitacions com són la durada max. de gravat (en les de disc dur i targeta pots gravar més temps) i en el fet que sempre has de portar amb tu un DVD o un miniDVD. Els DVD tenen un preu molt més gran que les cintes miniDV, encara que podem comprar DVD Regravables per utilitzar sempre el mateix. El principal avantatge és que per veure el resultat de la teva gravació no necessitaràs passar la teva gravació a l'ordinador. Podràs veure directament el resultat en qualsevol reproductor DVD.

VIDEOCÀMERES DE TARGETA DE MEMÒRIA DE SEGONA MÀ

Les càmeres de vídeo de targeta de segona mà són les més recents i tenen el gran avantatge que poden ser molt compactes. Trobaràs càmeres de vídeo usades que utilitzaran targetes microSD, targetes SD / SDHC, targetes Memory Stick DUO PRO o targetes Compact Flash. Aquestes videocàmeres poden gravar en format AVCHD, obtenint així una alta qualitat d'imatge. A diferència de les de disc dur, en aquestes no tindrem limitacions d'espai, ja que podem portar amb nosaltres diverses targetes o targetes de fins a 128GB. Per a una bona qualitat de vídeo és primordial treballar amb targetes que tinguin una alta velocitat de gravació.

Finalment, recorda que a Re-Nuevo comprem i venem tot tipus de càmeres de vídeo de segona mà. Oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia. Et convidem a la nostra botiga online, on podràs comprar o vendre d'una manera fàcil, ràpida i còmoda. 

Com sempre a Re-Nuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

NOTA: Si estàs interessat en comprar o vendre videocàmeres de segona mà, no deixis de llegir la nostra "Guia per a comprar o vendre una càmera de vídeo de segona mà".

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.