Què comprovar al comprar un projector de segona mà? (Part 1)

Què comprovar al comprar un projector de segona mà? (Part 1)

Avui dia, els projectors són sens dubte la millor solució per a tots aquells fans del cinema, esports en general o per a aquells que simplement busquen un equip per a realitzar tot tipus de presentacions (Keynote, Powerpoint, Prezi, ...).

A l'hora de comprar-ne un i si volem estalviar-nos diners, la millor de les opcions és acudir al mercat d'ocasió. Per això, en el post d'avui et mostrem uns interessants consells, aspectes a tenir en compte i totes aquelles comprovacions a realitzar abans de comprar un projector de segona mà.

NOTA: aquestes comprovacions són vàlides per a projectors de totes les marques (Optoma, HP, LG, Epson, Benq, Sharp, Panasonic, Sony, Fer, Philips, ...).

ASPECTES PREVIS

Abans de comprar un projector de segona mà has de tenir en compte certes consideracions per triar la que més s'adapti a les teves necessitats. A continuació et mostrem les més importants:

- Quin model necessites?: pensa bé en l'ús que li vols donar (professional, cinema, per treballar, ...). No tots tens les mateixes característiques i especificacions. El preu final anirà en funció d'això.

- Potència lumínica (lúmens de brillantor): sens dubte, la principal diferència entre ells i que determinarà el comportament i qualitat final del projector. Per a una experiència satisfactòria en tot tipus de condicions de llum necessitaràs un mínim de 1.600 lúmens. Si penses utilitzar-lo en condicions de poca llum (a les fosques) amb 1.000 lumens serà més que suficient.

- El contrast: un altre aspecte que sempre has de tenir en compte. Per a una qualitat d'imatge òptima, el contrast has de ser de com a mínim 1.500:1 o 2.000:1, però com més gran sigui, millor que millor.

- Resolució: si el penses utilitzar per veure pel·lícules o esports (futbol, ​​tennis, ciclisme, ...) recomanem que la seva resolució sigui HD (720p) o Full HD (1.080p). Per a presentacions tipus Powerpoint, potser no és necessària tanta resolució.

- Pes: si busques un projector per poder transportar amb facilitat (reunions, presentacions, ...) el pes també pot ser un factor determinant. Presta atenció a això.

- Tecnologia utilitzada: tingues present que actualment la majoria de projectors de segona mà utilitzen 2 tipus de tecnologies: LCD (Liquid Crystal Display) i DLP (Digital Light Processing). La primera està més enfocada per projectors domèstics i la segona per a professionals. Els projectors DLP solen ser més cars

- Connexions: sempre hauràs de comprovar quin tipus de connexions té el projector (VGA, HDMI, DVI, ...). Has d'estar segur que el projector de segona mà que vagis a comprar disposa de l'entrada de vídeo que tu necessites.

- Altres característiques: fixa't en si el projector disposa d'entrades USB, targetes memòria, Wi-Fi, Bluetooth. Són altres de les característiques de qualsevol projector.

En la següent part d'aquest post, ens centrarem en tot el que has de comprovar per verificar que el funcionament d'un projector de segona mà és el correcte.

I finalment, no oblidis que a Renuevo (Botiga de Segona Mà) pots comprar el teu projector (o videproyector) usat al millor preu. A més, recorda que oferim 15 dies de prova i 1 any de garantia en tots els nostres productes.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Altres posts relacionats:

Guia per comprar o vendre un televisor de segona mà

Consells per comprar o vendre un Home Cinema de segona mà

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.