Què comprovar al comprar un objectiu Tamron de segona mà

Què comprovar al comprar un objectiu Tamron de segona mà

A l'hora de comprar un objectiu fotogràfic al mercat d'ocasió, Tamron és una de les marques a les que pots recórrer. No en va, aquest fabricant japonès ofereix tot tipus d'objectius i accessoris per a càmeres rèflex Canon, Nikon, Sony, Pentax, Olympus, ...

Això si, abans de la seva compra és important que tinguis en compte certes consideracions i facis algunes proves de funcionament. En el post d'avui et mostrem tot el que has de comprovar abans de comprar un objectiu Tamron de segona mà.

NOTA: consells vàlids per a tot tipus d'objectius Tamron (teleobjectius, objectius macro, estàndar, …).

OBJECTIUS TAMRON DE SEGONA MÀ

Els objectius Tamron de segona mà són una bona opció si estàs buscant un objectiu a bon preu, però de la mateixa manera que en tots els articles usats, sempre és important que ho comprovis bé per assegurar-te que la teva compra sigui un èxit.

Els principals consells i recomanacions de compra són:

- Comprova el seu estat visual: l'estat de conservació de l'objectiu Tamron de segona mà ha de ser bo i aquest no ha de presentar cops, ratllades, trencaments i una brutícia excessiva. Realitza una comprovació visual del mateix.

- Comprova el seu funcionament: la seva aparença no ho és tot, de manera que encara que el seu aspecte sigui excel·lent, també és important que verifiquis que funciona de manera òptima. Prova seves principals funcions, el sistema d'enfocament (tant l'automàtic com el manual) i que realitza fotografies correctament.

- Estat dels nombres i lletres: el desgast que presentin els números i lletres gravats en el cos de l'objectiu Tamron, ens proporcionaran informació sobre l'ús (molt o poc) que hagi pogut rebre.

- Comprova les lents: fixa't bé en elles i verifica que no presenten ratllades. Així mateix aprofita per obrir bé el diafragma perquè passi el màxim de llum possible. Així aconseguiràs observar correctament si dins dels vidres hi ha pols o altres brutícia a causa encara possible fallada de la seva hermetisme.

- Comprova la connexió amb la càmera: munta l'objectiu Tamron a la càmera fotogràfica i verifica que la connexió funciona correctament.

- Comprova les juntes: per saber si les junts (o gomes) no estan molt gastades, allarga al màxim l'objectiu Tamron i col·loca’l en posició vertical. Si aquest comença a baixar indiaria que les juntes estan massa gatades i no aconsegueixen frenar l'objectiu.

- Comprova les fotos obtingudes: pot ser que l'objectiu present taques, marques, fongs, ... i que no siguis capaç de detectar visualment. Per això la nostra recomanació és que facis diverses fotografies i les passades a l'ordinador. Observant a la pantalla aconseguiràs apreciar millor si la fotografia presenta algun tipus de defecte (

- Comprova els botons i selectors: has de provar-los tots i assegurar-te que funcionin bé.

- Les tapes i altres accessoris: sempre és recomanable que disposi de les seves corresponents tapes. Altres accessoris interessants poden ser una funda, un para-sol, filtres, ... Si no disposa de les seves tapes és motiu suficient per a sol·licitar una petita rebaixa en el seu preu.

- El preu: busca el mateix model d'objectiu Tamron a internet, per informar-te sobre el preu al qual s'està venent. Has comprovar que no et demanin de més per l'objectiu.

Aprofitem per compartir amb tu un vídeo en què trobaràs d'una manera resumida tot el que has de comprovar en comprar un objectiu de segona mà. Pots veure-ho en "Comprovar un objectiu usat".

Finalment, et convidem a visitar la nostra botiga online en la qual podràs comprar o vendre tot tipus d'objectius fotogràfics de les millors marques (Tamron, Sigma, Nikkor - Nikon, Canon, ...) al millor preu. Oferim 15 dies de prova i 1 any de Garantia en tots els nostres articles.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga professional de segona mà.

David

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.